אמא לנערה בת 15 מבקשת עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא לנערה בת 15 מבקשת עזרה
    אמא מודאגגת
    18/11/2008

בתי בת ה 15 מטופלת כבר מאז חודש מאי בערך במחלקה ו' בגהה ,לאחר כל התלאות שאנו חווים איתה , הבנו שהיא מאובחנת כנערה עם תופעות של פוסט טראומה , דיכאון והפרעת אישיות גבולית וקלפטומאניה .מדובר בילדה מאוד פקחית ומוכשרת ועם יכולות ביטוי ברמה גבוהה מאד שמעל שנה לא מסוגלת להתמיד בכלום ולמעשה נמצאת באותו מצב למרות טיפולים במחלקה וגם טיפול תרופתי .המחלקה משחררת ומקבלת אותה לסירוגין היות ויש ימים שהיא לא מסוגלת להתאים את עצמה למסגרת ולא משתפת פעולה . כאשר במהלך התקופה היא אושפזה גם במח' הסגורה בגהה ל 4 ימים וחזרה למח' יום .אני כאמא שלה מתמודדת עם כל הקשיים היומיומיים ואני שואלת מה עושים אני מרגישה תחושת יאוש כאילו כלום לא עוזר והילדה לא מרגישה טוב יותר ולא משתפרת והמצב בבית הופך להיות מאד מאד קשה מבחינת לחצים ותחושובות ופחדים לגורלה. האם יש טיפול אחר או משהו אחר שאפשר או צריך לנסות אני מוכנה לכל אין לי מושג לאן לפנות עוד ובמי ניתן להעזר אני חשה שכל האחריות למצבה וגורלה מונחת על כתפיי ומאד מאד קשה לתפקד כך בבית . בשגרת חיים עם אחותה שהיא בת 10 ונחשפת למצבים קשים עם ימי עבודה שאני מפסידה לרוב עקב המצב . אני מאד מבקשת לשמןע האם כדאי לפנות לחוות דעת נוספת . מה עושים ??? אני חזקה מאד וסבלנית אבל מאד מאד קשה לי להמשיך כך. אודה מאד לתשובה וליעוץ בהקדם . תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא לנערה בת 15 מבקשת עזרה

הוספת תגובה

• חוות דעת שניה

ד``ר אבי שפירא
    18/11/2008

שלום לאם המודאגת , לדעתי תוכלי לפנות לפסכיאטר שתבחרי אשר יבצע חוות דעת ויעריך את מצבה של הבת . ברור שהערכה כזו היא מורכבת הדורשת זמן , מאמץ וכו'. בהצלחה אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו