בתי בת 11 מקבלת רספרדל נוזלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתי בת 11 מקבלת רספרדל נוזלי
    ענת
    21/12/2008

והרופאים לא רוצים לאמר לי מה יש לבת שלי הלכתי לשתי פסיכיאטרים אחד פרטי ואחד ממשלתי שאצלו היא בטיפול מגיל 6 (הפסקטי את הטיפול כי לא ראיתי כול שינוי הילדה "שונה "מילדים אחרים בגילה שאלתי את הפסיכאטרים מה יש לבת שלי אבנתי בחצי פה שכניראה היא חולה ואיך שהוא שמעתי משהו כמו סכיזופרניה או הפרעות משהו לא ברור מאז אני בשלתי דיכאון נפשי המצב שלי ירוד לא מתקלחת לא רוצה להתלבש לא ליראות חברות אני לא מפסיקה לבכות כול היום אני חושבת מה יהיה עם הבת שלי מי יטפל בה לאחר שאני ובעלי ניזדקן יש לי בת נוספת בת 7 ואני מצפה שהכול יהיה על כתפייה בעתיד וזה מעציב אותי מאוד אני הולכת לטיפול פסיכולוגי והמטפלת מחזקת את תחושותי שיתכן שבתי חולה ושנכון שהיא תצטרך טיפול כול חייה וזה גורם לי יותר צער ודיכאון אני יותר סבלנית כלפי ביתי אני מנשקת אותה ומרחמת עליה (בלב) בעלי לא מוכן לשמוע על זה והא מעדיף להתכחש אני לא ישנה בליה שמא תתעורר ביתי וחרדה כמו שקרה לה בגיל 9 אני מפחדת מימנה שלא תתעורר בלילה ואני אבהל (בעלי עובד מישמרות לילה) ליפעמים אני אומרת שאם היא באמת חולה עדיף שתמות ולא תחייה בבדידות הנוראית שהיא נמצאת בה אין לה חברים רק חברה אחת היא לא רוצה קשר עם ילדים אחרים.והיא לא יכולה להפגש כול הזמן עם ההילדה הזו כי אמה לא מרשה אמה רוצה שהיא תלך לעוד חברות ובצדק האמא שלה לא יודעת שלבת שלי יש בעיות נפשיות מה יש לבת שלי עיזרו לי מה עלי לעשות לאן לפנות האם יש הוריאי שאני יכול לדבר איתם ולשאול אום מה יש לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחשבות על הבת ומצוקותיה

ד``ר אליהו סמואל
    22/12/2008

לענת שלום

לא ברור לי מה רצונך לדעת. הגדרה ברורה לא תמיד ידועה ומוכרת ורק הזמן עושה את שלו.
    רצוי גם לגייס תקווה ולא לראות הכול בשחור.
    אני מניח שאם תדברי עם הפסיכולוגית על רצונותיך לדעת על האבחנה היא תנסה לעזור לך ולדבר עם הגורמים המטפלים בביתך.

בהצלחה
    ד"ר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו