מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילד בן 10מירי11/02/2009
שלום רב בני בן 10 וחצי , היה בן יחיד עד לפני חודש וחצי שילדתי את אחיו. אני חד הורית וגידלתי אותו לבדי, למרות שאביו היה איתו בקשר רעוע. זמן הריוני השני הבכור היה מקסים ועזר לי, אך מאז הלידה הוא מתרחק ואינו מוכן להתקרב לתינוק, וגם לעזור לי ממש לא, הוא אנטי בהכל. ברור לי שהמצב קשה לו, כי הוא היה בן יחיד 11 שנה ממש כמו מלך, ועכשיו לקחתי זאת ממנו. הוא לא מוכן ללמוד, או שיעורים, לא רגוע, התקפי זעם, מסתגר בחדרו רוב הזמן. אני מרגישה "שבגדתי" בו בזה שהבאתי לו אח שהוא בכלל לא רוצה. אני משתדלת לחבק אותו, לנשק, לפצות,ולקנות לו כל דבר שהוא רק רוצה, העיקר שיהיה לו טוב. מה עושים ? אשמח להכוונתך. מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הולדת אח
ד``ר אבי שפירא12/02/2009ללא ספק בנך מגיב בתגובה קיצונית להולדת אחיו התינוק. ברור שהאירוע הזה שכל כך משמח מביא גם תגובות לא פשוטות ואת לבד ללא תמיכה ללא בן זוג שיעזור . בהחלט מצב שמצריך טיפול והכוונה. לדעתי כדאי לפנות בהקדם לפסיכולוג או פסכיאטר מומחה בילדים שיעשה הערכה של המצב של בנך והערכה משפחתית ובהתאם יציע לך תכנית טיפולית לבעיה שהתעוררה.אסור להתעלם ולקוות שהכל יעבור והמצב ישתפר עם הזמן. לכל קופת חולים יש מספר אנשי מקצוע שמתמחים בילדים ויוכלו לעזור לך. בברכה אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התקפי חרדה קשים אצל ילדה בת 12.5 בתקופת הקורונה
עצירות לבת 7 עם הורים גרושים
אילמות סלקטיבית אצל ילדה בת 6
אימפולסיביות ואלימות סלקטיבית בגיל 8
חרדות לילד בן 13
הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
זיכרון (?) של השתתפות ברצח וחרדה בעקבות זאת
מרשם לתרופה מפחיתת חרדה אשמח לחוות דעת
בן 8 שרצה לדקור את המורה והילדים בכיתה היום
ערוץ הבריאות
.jpg)