מסלול של הרס עצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסלול של הרס עצמי
    דנה
    11/03/2009

בני הוא נער כבן 15 נשר השנה מבית ספר, מבטא חוסר כוחות,חוסר מוטיבציה ורגזנות ובעיקר התנגדות טוטלית ונחרצת לכל רעיון שיקומי או טיפולי עבורו. בשנה שעברה אובחן כסובל מדכאון והוצע לו טיפול פסיכולוגי ותרופתי. תקופה קצרה הצלחנו לשכנעו לשתף פעולה אולם אחרי פרק זמן קצרצר הפסיק את שניהם. נכון להיום לא עושה כלום, מלבד שוטטות עם נוער בעייתי ולעיתים עברייני. כל סדר היום שלו משובש ולא יציב. אני חרדה ומודאגת ומתלבטת מהם האופציות הטיפוליות שעומדות בפניו, אני חוששת מאשפוז כפוי ומהשלכותיו עליו ועל הקשר בינינו ומאידך אני לא מוצאת מסגרת פנימייתית קטנה ומחזיקה או חלופה אחרת ופחות טראומטית וסטיגמטית לאשפוז. אודה על כל סיוע ומידע שתוכלו לתת לי תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסלול של הרס עצמי

הוספת תגובה

• טיפול

ד``ר אבי שפירא
    12/03/2009

שלום לך
    במקרה כמו של הבן שלך האפשרות היחידה היא לפנות לרווחה בעריה בהם אתם גרים. יש להם אנשי מקצוע נהדרים, מטפלים שונים שעושים עבודת קודש הם מגיעים לבית ומנסים לתקשר עם הילד בסביבה הטבעית שלו. לפי מה שתיארת הבן לא יגיע לטיפול ביוזמתו ולכן זו הדרך היחידה בשלב הזה. ברב המקרים במצבים בהם הילד לא מעוניין להגיע לטיפול ניתן לעזור להורים בהדרכה כיצד לעזור לבנם .בהצלחה אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו