אני כבר לא יועת מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני כבר לא יועת מה לעשות
    דניאל
    22/03/2009

שלום קוראים לי דניאל ואני בת 15 אני ואמא שלי רבות ממש הרבה על הניקיון של הבית וכל פעם שאני עושה משהו לא טוב אפילו אם הוא ממש קטן היא מתחילה להשתגע ולהרביץ לי ולקלל ,אני כבר לא יודעת מה לעשות... ואני פשוט לא מסוגלת להתקשר למשטרה ! אני כל היום בוכה ולפעמים אפלו עולות בי מחשבות להתאבד! בבקשה תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני כבר לא יועת מה לעשות

הוספת תגובה

• טיפול דחוף !

ד``ר אבי שפירא
    22/03/2009

שלום דניאל המצוקה שלך ניבטת מכל עבר והקושי העיקרי שכדי ללכת לטיפול צריך בד"כ לשתף את ההורים ובודאי חשוב שההורים עצמם יהיו בהדרכה או טיפול כדי להיות מודעים לנזק שהם גורמים. לדעתי את יכולה לפנות ליועצת ביה"ס , או לעמותת "דלת פתוחה" או ל"ערן " והם יוכלו להזמין אותך לשיחה כדי לנסות להגיע למהות הקשר בינך לבין אמך ולעזור לכם. קשה באינטרנט לתת עצות אינסטנט ולא ניתן לפתור קשיים כפי שאת מתארת לא בטלפון ולא באינטרנט אך את חייבת לפחות לפנות לאיש מקצוע שיוכל להזמין אותך לשיחה. אל תתיאשי יש אור בקצה המנהרה , יש אנשים טובים ואני בטוח שיעזרו לך. בהצלחה אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו