מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני כבר לא יועת מה לעשותדניאל22/03/2009
שלום קוראים לי דניאל ואני בת 15 אני ואמא שלי רבות ממש הרבה על הניקיון של הבית וכל פעם שאני עושה משהו לא טוב אפילו אם הוא ממש קטן היא מתחילה להשתגע ולהרביץ לי ולקלל ,אני כבר לא יודעת מה לעשות... ואני פשוט לא מסוגלת להתקשר למשטרה ! אני כל היום בוכה ולפעמים אפלו עולות בי מחשבות להתאבד! בבקשה תעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול דחוף !
ד``ר אבי שפירא22/03/2009שלום דניאל המצוקה שלך ניבטת מכל עבר והקושי העיקרי שכדי ללכת לטיפול צריך בד"כ לשתף את ההורים ובודאי חשוב שההורים עצמם יהיו בהדרכה או טיפול כדי להיות מודעים לנזק שהם גורמים. לדעתי את יכולה לפנות ליועצת ביה"ס , או לעמותת "דלת פתוחה" או ל"ערן " והם יוכלו להזמין אותך לשיחה כדי לנסות להגיע למהות הקשר בינך לבין אמך ולעזור לכם. קשה באינטרנט לתת עצות אינסטנט ולא ניתן לפתור קשיים כפי שאת מתארת לא בטלפון ולא באינטרנט אך את חייבת לפחות לפנות לאיש מקצוע שיוכל להזמין אותך לשיחה. אל תתיאשי יש אור בקצה המנהרה , יש אנשים טובים ואני בטוח שיעזרו לך. בהצלחה אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התקפי חרדה קשים אצל ילדה בת 12.5 בתקופת הקורונה
עצירות לבת 7 עם הורים גרושים
אילמות סלקטיבית אצל ילדה בת 6
אימפולסיביות ואלימות סלקטיבית בגיל 8
חרדות לילד בן 13
הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
זיכרון (?) של השתתפות ברצח וחרדה בעקבות זאת
מרשם לתרופה מפחיתת חרדה אשמח לחוות דעת
בן 8 שרצה לדקור את המורה והילדים בכיתה היום
ערוץ הבריאות
.jpg)