עזרה דחופה לבת 13

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה לבת 13
    סיגל
    26/04/2009

שלום רב,בתנו בת ה13 ,מסרבת כבר כמה חודשים להיות בבית הספר בשל חוסר ביטחון וחשק לצאת החוצה,עברנו איתה כמה פגישות ארוכות עם פסיכולגית ופסיכאטר,שהמלצו על המשך טיפול בבית חולים בבת ים לנוער במחלקה פתוחה,היא לא מגיעה כל יום ואם כן אז היא נשארת בחוץ לשם כך המליץ מנהל המחלקה על אשפוז במחלקה סגורה כדי להבטיח שהיא לא תברח ותקבל את הטיפול,קשה לנו אם הענין הזה אבל ניסנו דיבורים הרבה ושום דבר לא עוזר,האם הטיפול יעזור לה כדי שהיא תאהב את עצמה ויחזור לה הביטחון,היינו שם פעמים והמקום והצוות נראה אמין ומוכשר,אנא החזירו לה תשובה בהקדם,יש לציין שהיא לא רולצה לא פתוחה ולא סגורה והכל כנראה ייהיה דרך פקידת הסעד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה לבת 13

הוספת תגובה

• מסרבת לקבל עזרה בת 13

ד``ר אליהו סמואל
    27/04/2009

לסיגל שלום

צר לי על ההשתלשלות הלא נעימה.
    אבל אם אין ברירה אז אין.....
    אני מכיר את הצוות באופן אישי שנים רבות והם אכן רציניים, אנושיים ומאוד מקצועיים.

אני גם מסכים לאמירתך שרצוי שהאשפוז יהיה דרך פקידת הסעד. הרי אתם עדין הוריה, וחשוב שהילדה תדע שהאשפוז הכפוי נעשה מתוך החלטה של החוק. יתכן ועדיף היה להביאה לפני שופט לצורך הכרעה ,מעמד בית המשפט יכול לשכנע אותה .

בהצלחה
    ד"ר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער
    עמית המכון לפסיכואנליזה בת זמננו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך,היא נתנה לי טוב

סיגל
    27/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו