מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נסיעה לחול עם ילד אוטיסט pddסולומון מרים04/05/2009
אני גרושה לילד אוטיסט בן 9. אני מעונינת לטוס עם בני בחופש הגדול לחול.
האב מתנגד בנימוק שיגרם לו נזק נפשי בלתי הפיך.
לילד אין פחד מאנשים הוא מאוד נהנה בסופרלנד,בלונה גל ועוד.
האם אפשר לקחת את הילד לחול לשבועים וחצי?.
בתודה מ.ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר pdd
ד``ר אבי שפירא04/05/2009קשה לענות תשובה מעמיקה מבלי להכיר את הילד , יכולותיו , איך מגיב לשינויים. לדעתי כדאי להתייעץ עם הצוות המטפל של הילד בסוגיה שהעלית. כמובן שצריך גם להיפגש עם האב ואתך כדי שחופשה כזו תהיה טובה לכולכם. יש ילדים שבהחלט יכולים להנות מחופשות שכאלו אך יש גם שחופשה כזו יכולה להיות לא קלה לילד, הטיסות הארוכות, השפה והשינויים שהוא יחוש. בהצלחה אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיעה לחול עם ילד אוטיסט
ס.מ04/05/2009אני ההורה המישמורן, אני הולכת עם הילד לפרקי שעשועים ואפילו נסעתי איתו פעם לטורקיה.
סידרתי שכל הטיסות יהיו בלילה, אני רוצה לטוס לארה"ב.
אני לא מבינה איזה נזק יכול להגרם לילד?
הפסיכיאטר שראה אותו בשלוותה לא רוצה לתת חוות דעת לא כן ולא לא.
הילד לא מפחד מאנשים נוסע בתחבורה ציבורית.
בתןדה מ.ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיעה לחו"ל עם ילד אוטיסט
ד``ר אבי שפירא05/05/2009אם הפסכיאטר המטפל מתלבט אז בודאי אני שלא ראיתי ולא בדקתי את הילד לא יכול לתת חוות דעת וירטואלית. אגב גם אם את ההורה המשמורן ,להורה השני יש את מלוא הזכויות על הילד אלא אם בית המשפט קבע שאת האפוטרופסית היחידה. אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיסה לחול עם ילד אוטיסט
ס.מ06/05/2009מה שאני רוצה לדעת איזה נזק נפשי יכול להגרם לילד בנסיעה עם אמו , סבתו והדודה לשבועים וחצי לארצות הברית?
בתודה מ.ס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהsecond opinion
ד``ר אבי שפירא08/05/2009אם הפסכיאטר שבדק את הילד לא מסוגל לתת לך חוות דעת בנושא חשוב שתקחי אותו לבדיקה נוספת בכדי לפתור את הבעיה. מבלי להכיר את הילד , יכולותיו הרגשיים וכו' לא ניתן לתת תשובה. כל ילד הוא שונה ולמרות מה שאת כותבת עדיין יש שאלה שצריך לתת תשובה עליה. פסכיאטר ילדים שראה את הילד החליט מה שהחליט ולכן אני חייב להיות צנוע בתשובתי .מבלי לבדוק את הילד לא ניתן לתת תשובה חד משמעית. בהצלחה אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התקפי חרדה קשים אצל ילדה בת 12.5 בתקופת הקורונה
עצירות לבת 7 עם הורים גרושים
אילמות סלקטיבית אצל ילדה בת 6
אימפולסיביות ואלימות סלקטיבית בגיל 8
חרדות לילד בן 13
הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
זיכרון (?) של השתתפות ברצח וחרדה בעקבות זאת
מרשם לתרופה מפחיתת חרדה אשמח לחוות דעת
בן 8 שרצה לדקור את המורה והילדים בכיתה היום
ערוץ הבריאות
.jpg)