מתבגר עם מצב פסיכוטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתבגר עם מצב פסיכוטי
    מיכל
    21/05/2009

יש לי ילד בן 15 עם הפרעות פסיכטויות הואשומע קולות נעימים שמלמדים אותי להיות בעל כוחות מיסטיים,טלפתיים למניהן \הוא גם רואה כל מיני "אנרגיות"עיגולים עם צבעים,הוא חושב שהוא יודע לקרוא מחשבות וכו' הילד בטיפול אצל פסיכולוג מי זה חצי שנה ויש שיפור ביכולות שלו ,הוא אף חזר למסגרת.הטיפול החל ברספרדל שלא עזר,עברנו לסרווקל שלא עזר ועתה הוא לוקח זיפרקסה שגם לא עוזר.מה יקרה אם נפסיק עם הטיפול?האם יכול להגרם לו נזק בלתי הפיך?האם מצב פסיכוטי לא עובר לבד? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתבגר עם מצב פסיכוטי

הוספת תגובה

• מצב פסיכוטי

ד``ר אבי שפירא
    22/05/2009

שלום למיכל
    מצב פסיכוטי בד"כ לא עובר לבד אם כי יש רמיסיות (תקופות ללא פסיכוזה) והתלקחויות. התרופות מונעות בד"כ התלקחויות וגם ידוע שהפגיעה המוחית קטנה כאשר הילד מאוזן ללא פסיכוזה.חשוב גם לבצע בירור אורגני כגון EEG , CT ובדיקות נוספות כדי לשלול בעיה מוחית אורגנית. בהצלחה אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתבגר עם מצב פסיכוטי

העמותה לקיד..
    15/06/2009

לפי מה שנשמע לי יש לך ילד אינדיגו
    הוא לא חולה פשוט מיוחד אם אכן כך יש לו יעוד גדול בעולם וחבל שתדקאי אותו עם תרופות
    תקראי את ספר ילדי אינדיגו או תערכי חיפוס באינטרנט בנושא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו