ילד בכיין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בכיין
    ורד
    22/05/2009

שלום רב,

ילדי בן ה-9 בוכה בשנה האחרונה מדברים פעוטים ביותר גם בבית וגם בכיתתו, נעשה רגיש מאוד באופן קיצוני, ופגיע מאוד.
    הדבר הינו קיצוני עד כדי כך שילדים צוחקים עליו בשל בכייתו על כל דבר - מה שמעצים את מצבו.
    האם יכול להיות שסובל מאיזושהי הפרעה נפשית או מצב רוח דיכאוני אצל ילדים? מה ניתן לעשות? אני לא מוצאת פתרון.
    אנחנו בטיפול אצל פסיכולגית (ההורים) כדי לנסות ולהבין מהיכן זה נובע.אבל יש לי הרגשה שהמצב חמור יותר. מה ניתן לעשות? כיצד בודקים זאת.

אודה לך מאוד
    אמא דואגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בכיין

הוספת תגובה

• הערכה פסכיאטרית

ד``ר אבי שפירא
    22/05/2009

לדעתי ורד לפני שמתחילים בטיפול כדאי לבצע הערכה של המצב הרגשי של הילד, האם יש בעיות אחרות שלא עלו עליהם . התאמת טיפול הוא תוצאה של בדיקה של הילד ומשפחתו. אני מבין שרק אתם בטיפול ולכן כדאי גם לבצע הערכה כפי שהמלצתי. בברכה אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבחון פסיכו דידקטי

ורד
    23/05/2009

האם אבחון פסיכו דידקטי יענה על כך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איבחון

ד``ר אבי שפירא
    23/05/2009

לדעתי ורד לאחר איבחון פסכיאטרי יכול להיות שזה יהיה מספיק ולא תזדקקו לאיבחון פסיכו דידקטי . יש יותר סיכוי שלאחר איבחון פסיכו דידקטי תצטרכו השלמות ע"י איבחון פסכיאטרי. בברכה אבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו