תעזור לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעזור לי
    leena
    21/06/2009

יש לי ילדה בת 10 שהיא מאוד פקחית,,מרוכזת יותר מדיי,חייכנית,,מאוד חכמה אבל הבעיה שהיא נתמקדת בהרבה דברים שמדרדרים את לימודיה לפעמים לוקח לה שעות להבין דף אחד מחומר הלמידה למרות שהיא יכולה ללמוד בעל פה שיר ב 4 דפים שלמים תוך 10 דקות..היא מתנהגת בצורה אלימה עם אחיה ,,מכה אותם ,,מוציאה מלים מהפה שאני אפילו כאימה לא מוציאה,,בכתה המורה אומרת שהיא שתמיד משחקת עם הארנק או הקלמר למרות שהמורה אומרת שאם תתרכז לדקות היא תהיה מס' 1 בכתה..והיא לומדת שעותץ שעות ולא מביאה ציונים ..מדברת על דברים בכלל לא קשורים לגילה,אוהבת דברים של גדולים תמיד מסתכלת על אחיה למה הם ולמה אני ואני מציינת שאני אפילו נותנת לה יותר מכולם אבל תמיד מדקדקת על כל קטן למה הם,,אבתקופה האחרונה היא צועקת על אחיינה בן ה 7 חודשים ומתנהגת כמו מפלצת צעקות איתו ..מה אעשה ??"?מה אתה מציע לי ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעזור לי

הוספת תגובה

• חשוב לגשת לאבחון

ד``ר אליהו סמואל
    21/06/2009

לדינה שלום,

לפי התיאור שהצגת קיימים סימפטומים אשר עלולים להתאים להפרעת קשב וריכוז. יש לבחון גם אבחנות נלוות.
    מדובר במצב בר ריפוי.
    עצתי כי תפני בהקדם לפסיכיאטר ילידים ונוער.

בהצלחה,

ד"ר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרתך

leena
    22/06/2009

איפה אתה יושב ??איפה מרפאה שלך,,ואיך פונים אליך ???
    ומה זה עולה לי ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן להשיג איש מקצוע?

ד``ר אליהו סמואל
    22/06/2009

לדינה,

את יכולה לפנות לפסיכיאטר של הקופה שאת חברה בו, למרפאה עירונית .
    פרטים אודתי ראי בלוגו של הפורום.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו