שאלה לגבי סרנדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי סרנדה
    אוהד
    29/07/2009

שלום רב,
    לפני כחודש בערך התעוררו אצלי בלילה מחשבות של לפגוע פגיעה ממשית באנשים,
    ומחשבות על אימה,והרס של דברים,לנפץ נגיד אגרטל על מישהו וכ',נתנו לי פרפנאן מ8 העלו לי ל12
    מג ולקונקס להרגעה.אציין שגם אני לוקח למיקטל 200.המליצו לי בתה"ש לעבור לתרופה שהיא
    SSRI.
    כעבור חודש בערך,ביום א' האחרון נטלתי תרופה חדשה 50 מג סרנדה, לוסטרל.
    והתחילו לי מלא תופעות לוואי קשות בחילה,כאבי בטן,רציתי כמעט להקיא אך תופעת הלוואי הכי
    קשה היתה מחשבות לפגוע באנשים בתוך ביתי וגם לאנשים בחוץ,מחשבות תוקפנות על דברים
    ממש אלימים של לעשות לאנשים משהו...הכל התעורר בגלל לקיחת ומאז לקיחת הסרנדה 50 מג
    היום כבר יומיים אני לא לוקח ועדיין המחשבות התגברו,יש לי טעם מר בפה מידי פעם ועדיין קצת
    בחילות. מתי יעברו לי המחשבות הונראיות האלה?? זה הפיך?

בברכה,
    אוהד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי סרנדה

הוספת תגובה

• בדיקה פסכיאטרית דחופה

ד``ר אבי שפירא
    29/07/2009

לדעתי אוהד אתה צריך להגיע ללא דיחוי לבדיקה . קוקטייל התרופות שלך , תופעות אגרסיביות מחייבות בדיקה שכזו. קשה לתת יעוץ באינטרנט מבלי לבדוק לעומק את מצבך.
    בברכה ד"ר אבי שפירא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רספרידל - תופעות לוואי

שני
    29/07/2009

האם זה יכול לגרום ל:
    בחילות, חוסר תיאבון, בריחת שתן בלילה או השתנה מרובה (עד כדי קימה 3 פעמים בלילה)?
    מדובר ב5 מ"ג ביום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו