מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי סרנדהאוהד29/07/2009
שלום רב,
לפני כחודש בערך התעוררו אצלי בלילה מחשבות של לפגוע פגיעה ממשית באנשים,
ומחשבות על אימה,והרס של דברים,לנפץ נגיד אגרטל על מישהו וכ',נתנו לי פרפנאן מ8 העלו לי ל12
מג ולקונקס להרגעה.אציין שגם אני לוקח למיקטל 200.המליצו לי בתה"ש לעבור לתרופה שהיא
SSRI.
כעבור חודש בערך,ביום א' האחרון נטלתי תרופה חדשה 50 מג סרנדה, לוסטרל.
והתחילו לי מלא תופעות לוואי קשות בחילה,כאבי בטן,רציתי כמעט להקיא אך תופעת הלוואי הכי
קשה היתה מחשבות לפגוע באנשים בתוך ביתי וגם לאנשים בחוץ,מחשבות תוקפנות על דברים
ממש אלימים של לעשות לאנשים משהו...הכל התעורר בגלל לקיחת ומאז לקיחת הסרנדה 50 מג
היום כבר יומיים אני לא לוקח ועדיין המחשבות התגברו,יש לי טעם מר בפה מידי פעם ועדיין קצת
בחילות. מתי יעברו לי המחשבות הונראיות האלה?? זה הפיך?
בברכה,
אוהד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה פסכיאטרית דחופה
ד``ר אבי שפירא29/07/2009לדעתי אוהד אתה צריך להגיע ללא דיחוי לבדיקה . קוקטייל התרופות שלך , תופעות אגרסיביות מחייבות בדיקה שכזו. קשה לתת יעוץ באינטרנט מבלי לבדוק לעומק את מצבך.
בברכה ד"ר אבי שפירא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרספרידל - תופעות לוואי
שני29/07/2009האם זה יכול לגרום ל:
בחילות, חוסר תיאבון, בריחת שתן בלילה או השתנה מרובה (עד כדי קימה 3 פעמים בלילה)?
מדובר ב5 מ"ג ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התקפי חרדה קשים אצל ילדה בת 12.5 בתקופת הקורונה
עצירות לבת 7 עם הורים גרושים
אילמות סלקטיבית אצל ילדה בת 6
אימפולסיביות ואלימות סלקטיבית בגיל 8
חרדות לילד בן 13
הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
זיכרון (?) של השתתפות ברצח וחרדה בעקבות זאת
מרשם לתרופה מפחיתת חרדה אשמח לחוות דעת
בן 8 שרצה לדקור את המורה והילדים בכיתה היום
ערוץ הבריאות
.jpg)