נערה שמכה את אימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נערה שמכה את אימה
    תמר
    21/08/2009

שלום רב,

יש לי ילדה שהיא בת זקונים וכמעט בת 16. הילדה יפה, מאד חברותית ואהודה על רבים.

לעומת היחסים עם החברים, היחסים בבית מגיעים לעיתים קרובות לפיצוצים.

היא רוצה ללמד אך אינה בעצם לומדת, היא קצרת רוח, אימפולסיבית, בוטה עד כדי ניבולי פה שהנייר אינו יכול לסבול ולפעמים גם מכה אותי.

הילדה נכונה לטפל בעצמה והיא הולכת לטיפול פסיכולוגי כאשר מפעם לפעם אנו מגיעים גם לטיפול.
    כבר מגיל צעיר (3) כאשר היא לא הייתה מקבלת דבר היא הייתה משתטחת על הריצפה וזועקת עד השמים.

אנחנו משפחה (7 נפשות) שכולם אקדמים, משפחה חמה ומבוססת כלכלית.בית מבוסס מאד, ודבר לא חסר לה.

לאחר שבתי הכתה אותי היום תוך כדי נהיגה שכמעט גרמה לתאונה החלטתי לא עוד! נראה לי שהטיפול צריך להיות רפואי. אשמח לתגובתך.

תודה
    תמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נערה שמכה את אימה

הוספת תגובה

• SECOND OPINION

ד``ר אבי שפירא
    23/08/2009

שלום תמר
    המצב שאת מתארת הוא קשה. בהחלט יכול להיות שצריך לבצע איבחון מקיף של המצב הרגשי של הילדה ושל הקשר עם ההורים. איבחון שכזה יכול להתבצע ע"י פסכיאטר מומחה לילדים ונוער אשר בהכשרתו הוא רופא אשר אמון גם על החלקים הפסיכולוגים ,המשפחתיים והאורגנים. בברכה ד"ר אבי שפירא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי תמר

שומר הלילה
    22/09/2009

יש לך אולי אימייל שאפשר להתקשר איתך דרכו? יש לנו בעיה דומה עם אחותי והייתי שמח אילו הינו יכולים לדבר עם מישהו שנמצא באותה סירה.

אני מאוד מקווה שתראי את ההודעה הזו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו