קונצרטה לאחר פסק זמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונצרטה לאחר פסק זמן
    אתי
    29/08/2009

בני בין כמעט 14 נוטל קונצרטה 36מ"ג כבר שנתיים.
    באופן כללי ורוב הזמן הוא נטל ללא הפסקות ארוכות מידי,מקסימום הפסקה של שבועיים מידי מספר חודשים.
    כעת,הוא לא נטל את הקונצרטה כבר חודשיים--כל תקופת החופש הגדול.
    האמת שהוא יתנהג בסדר גמור,אבל אני לוקחת בחשבון שלא עמדה בפניו שום מחויבות כך שהאינדיקציה אולי לא ממש נכונה.
    שאלתי היא:
    הוא יתחיל את בית הספר ללא הכדורים--הוא ראה תוכנית שדי זעזע אותו והוא מבטיח שהוא יהיה בסדר בתקופת הלימודים,אבל במידה ואני יראה שלא כך הדברים,האם אני יכולה להמשיך לו את הכדורים ללא בעיה?
    ברצף כל יום,או שעדיף בהדרגתיות,ואם כן מהו המינון להדרגתיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונצרטה לאחר פסק זמן

הוספת תגובה

• קונצרטה לאחר החופש

ד``ר אליהו סמואל
    30/08/2009

לאתי שלום

אשיב על דרך ההלצה ואשאל :,ובשביל מה יש רופאים?
    כל תשובה יש בה מהות של לקיחת אחריות רפואית,ואין פורום זה תחליף למידע ויעוץ רפואי ישיר.

מקובל לבצע ניסיון הפסקת טיפול בריטלין בתחילת השנה לצורך הערכה ובחינת הצורך בתרופה או בשינוי מינון.
    ולכן המלצתי לפנות לרופא לצורך מעקב והתאמת מינון.
    חשוב להדגיש שוב כי הריטלין היא אומנם תרופה בטוחה יחסית, אולם אנו מעדיפים להשתמש בתרופה הזאת במינון הנמוך ביותר ולזמן הקצר ביותר. ולכן ניטור רפואי חיוני ביותר.

בהצלחה,
    ד"ר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו