סיוטי לילה שהחמירו למשך היום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיוטי לילה שהחמירו למשך היום
    הורים מודאגים
    31/08/2009

בנינו בן 10 , ילד בריא ופעיל , סובל במשך השנתיים האחרונות מסיוטי לילה , הוא מתעורר טוען כי שומע קולות מוזרים וחזקים מאוד והכל רץ לו מהר בתוך המוח , כמובן שהוא זוכר את הארועים ויודע לתארם .
    בשבוע האחרון המחיר המצב והוא טוען להפרעות הללו במשך היום , שומע קולות ומרגיש שהכל מהר לו בתוך המוח , רצים לו דברים במהירות הוא מרגיש שכל מי שבסביבתו עושה פעולות מהר מאוד וכאמור שומע צעקה.
    מה עושים ולמי פונים ?
    איך מטפלים
    אנחנו מודאגים מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ביעותי לילה ומחשבות רצות בראש

ד``ר אליהו סמואל
    01/09/2009

להורים המודאגים שלום

אילו תלונות המחייבות הערכה פסיכיאטרית של הילד אולם קרוב לוודאי גם הערכה נוירולוגית.
    יש לפנות לפסיכיאטר של הילד.

קיום הפרעה פסיכיאטרית משמעותית תלויה בתפקוד הילד בכלל. כלומר תפקודו הלימודי והחברתי וכן הרגשי והבין אישי. הפרעות פסיכיאטריות כבדות לרוב פוגעות בכל המישורים ולא רק יוצרות תלונות אפיזודיות במישור אחד כמתואר כאן.
    יש לשלול הפרעה נוירולוגית מסוגים שונים. ובמידה והפרעה זאת תישלל יש לבחון מצבי חרדה וכפייתיות ועוד כמה הפרעות אפשריות אחרות..

בהצלחה,
    ד"ר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי וקצת עדיין

אני
    16/10/2009

הייתי וקצת עדיין בדיוק באותו מצב של בנךץ
    אותם תיאורים, צעקות , קולות מוזרים , הכל מהר כל מה שתארת.
    כרגע אני נפגשת עם פסיכיאטרית , בהצלחה לכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו