מאניה דיפרסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאניה דיפרסיה
    דקלה
    21/09/2009

שלום,
    אני חולת מאניה דיפרסיה. ידוע לי כי אחד הטריגירים להתפרצות מאניה הוא חוסר שינה. בני בן ה-3 נהג לישון בצהריים שעתיים ובערב בערך 9 שעות. כיום לא ישן צהריים כי נמצא בגן וישן בממוצע 9 שעות בלילה, עייף עד שהולך לישון. האם חלילה חוסר השינה יכול לגרום לו להתפרצות המחלה עוד בילדות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאניה דיפרסיה

הוספת תגובה

• התפרצות מניה דפרסיה

ד``ר אבי שפירא
    22/09/2009

אני בהחלט מבין את הרגישות שלך והחרדות שלך לגבי בנך. לא נראה לי שחסך שינה חד פעמי יכול לגרום להתפרצות המחלה. לעיתים אם יש חסך שינה כרוני בהחלט הוא גורם סטרס (לחץ) שיכול להוות טריגר להתפרצות בעיות שונות אולם במקרה שתיארת אני מקווה שתוכלי לישון בשקט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דקלה
    23/09/2009

זה לא חד פעמי. זה הולך להיות שנה שלמה. הוא לא יישן השנה בגן בצהריים. מסרב לישון. אני רועדת מפחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תדאגי כל כך

ד``ר אבי שפירא
    24/09/2009

תוכלי תמיד להתייעץ בנושא עם פסכיאטר ילדים שיראה את הבן ויוכל להגיד לך תשובה יותר מעמיקה ומדוייקת מאשר יעוץ באינטרנט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו