ילד בן 13

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 13
    ענת
    15/11/2009

שלום,
    בן שלי בן 13, בזמן אחרון מאוד מאוד עצבני ואני רואה שהוא כאילו לא יכול לשלוט בעצמו. כל התנועות שלו חזקות, הוא מחבק - חזק מדי, הוא צועק , הוא כואס, הוא מקלל.הוא יכול מהפחד של זיקוק פתאום להתחיל לצרוח. הוא פתאום זורק דברים לאוויר , מקלל בלי סוף, כאילו שמרגיש הקלה כשהוא מקלל.
    גם בבית הספר כל הזמן אומרים לי שבוא לא מקשיב, שהוא לא מרוכז וכו... אפילו מחוג ספורט מתלוננים על ההתנהגות שלו.
    בקשר לקשב וריכוז, אני אקח אותו לבדיקת קשב וריכוז, אבל מאוד מדאיג אותי מעבר לזה. אני מאוד דואגת לו, הוא ילד מאוד טוב ונראה שמאוד מפריע לו שהוא לא שולט בעצמו.
    מה אפשר לעשות עם זה? האם זה באמת נשמע כבעיה? למי פונים - ניורולוג, פסיכיאטר?
    מאוד אודה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 13

הוספת תגובה

• למי פונים נוירולוג או פסיכיאטר

ד``ר אליהו סמואל
    15/11/2009

שלום ורד,

בעיות קשב וריכוז עשויות להיות בהחלט קשורות לתופעות שאת מציינת. התיאור שאת מציגה הינו אכן בעיה שרצוי לפתור אותה.

רצוי לפנות לאיש המקצוע שיש לו את מירב הפיתרונות לטיפול. לנוירולוג עומד פיתרון רפואי בלבד שכן הכשרתו רפואית בלבד. ואילו פסיכיאטר בעל הכשרה רפואית ופסיכולוגית, כאמור אמצעי הפיתרון העומדים לפניו נרחבים יותר.

בהצלחה,
    ד"ר סמואל אליהו
    פסיכיאטר יללדים ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו