מחפשת פסיכיאטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת פסיכיאטר
    דנה עינת
    25/01/2010

משהי מאד קרובה אלי אובחנה כסובלת ממניה דיפרסיה ,
    מכיון שאני מכירה אותה באופן אישי , וכן יש לי מעט ידע בנושא האבחון נראה לי מוטעה ,
    שאלה 1 הבחורה היתה בדכאון זמן ממושך , ואז נתנו לה כדורים , ופתאום התפרץ לה מין התקף של האי כזה , וכן בזמן שהיא היתה במצב הנ"ל היא לא התנהגה כמו שלמיטב ידיעתי אמור להתנהג בן אדם עם מניה דיפרסיה , כלומר היא היתה הרבה יותר פעלתנית מתמיד , אבל בשום אופן לא תכננה תכנונים גרנדיוזיים מידי , או חסרי קשר למציאות ,

האם נקודות אלו יכולות להורות שהאבחון מוטעה , ונקבע על סמך מידע שגוי של ההורים או הילדה , או על סמך פסיכיאטרית גרועה

2 מבקשת המלצה על הפסיכיאטר הכי טוב ששמעתם עליןו אי פעם , רב הפסיכיאטרים
    בבקשה תענו לי בהקדם , אני לא מצליחה אפילו למצוא קצה חוט
    תודה
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת פסיכיאטר

הוספת תגובה

• אנו מנועים מפרסום באתר .אבל.....

ד``ר אליהו סמואל
    25/01/2010

לדנה שלום,

1. יש ווריאציות שונות להפרעה ולא הכול הולך לפי הספר...... לכן כל עיון מחייב היכרות מעמיקה עם סיפור ההפרעה ומעקב אחר התפתחותה.

2. רב פסיכיאטרים..?..האם יש בכלל כזה? כל חסיד והאד"מור שלו..... בכל אופן קבלות לניסיון, והצלחה מקצועית הינה הפרופסורה, הדבר אינו מדויק לחלוטין , ויש שיחלקו עלי ובצדק,אולם יש בכך משהו , במיוחד ביחס לאבחון לפי ה-DSM למי שמאמין בו ( אני פחות) , וכן ביחס לטיפול תרופתי.

אנשי מקצוע שהיו מנהלי מחלקות ילדים ונוער בבית חולים פסיכיאטרי והגיעו לרמת פרופסורה נחשבים לכאלה. יש בארץ כמה מומחה מסוג זה, אולם מספרם מועט. ואחד שהוא פרופסור ומנהל מרכז מחקר בתחום התרופות ועוסק בפסיכיאטריה של הילד. מאחר והוא יחיד אני מרשה להזכיר את שמו - פרופסור אבי וויצמן.

מקווה שעניתי,
    בהצלחה,
    ד"ר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונור
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר סמואל , אשמח מאד לדעת איך

דנה עינת
    26/01/2010

אם יש בעיה בפרסום באתר אתן כתובת מייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד``ר אליהו סמואל
    26/01/2010

המלצות מסוג זה גוררות תחושות קיפוח וחצאי אמיתויות ואנו משתדלים למנוע זאת.

אין אנו מעונינים בהטעיות או הטרדות של אנשים אשר עלולים להוליך אותך שולל, ולכן אין אני יכול להמליץ על מייל.

באם את מתעקשת אנא תפני אלי אישית למייל שלי ואנסה לעזור, יתכן ואפנה אותך לעמיתי ד"ר אבי שפירא באם מדובר בצפון המדינה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שעתך על שיטות הטיפול של פרופ'

רספוטין
    26/01/2010

אבי ויצמן?
    האם הוא בוחן שיטות טיפול שונות לפני טיפול תרופתי?
    זה שהוא כיהן בתפקיד של מנהל מחלקת ילדים פסיכיאטרית עומד רק לרעתו,הווה אומר שהנסיון שלו הוא בטיפול תרופתי בלבד ואליו הוא יכוון.
    כמו כן כיצד יכול אדם לחיות עם מצפונו לתת לילדים חסרי ישע כדורים פסיכיאטרים ביודעו את השפעתם על מבוגרים כל שכן ילדים.
    יש צורך לבקר במחלקה שלו ולראות את המצב של המטופלים שם,אם הם מחייכים אז אכן סימן שהוא ניהל באנושיות את המחלקה.אם תראו אותם מדוכאים ושפופי ראש יש להתרחק מהפרופ' הזה גם אם הוא היה מנהל מחלקה ויש לו פרופסורה,הוא לא אנושי ויש להתרחק ממנו.
    רספוטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה צודק חלקית

ד``ר אליהו סמואל
    26/01/2010

אבל אין קנה מידה אוביקטיבי אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו