חייב היתייעצות דחופה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייב היתייעצות דחופה.
    שי
    22/04/2010

אני נוטל 100 מ"ג פבוקסיל והפסיכיאטרית החליפה לי אותו ללוסטרל, היא רשמה להוריד לאטאת הפבוקסיל ואז לשלב את הלוסטרל בהדרגה רציתי לדעת כשאני לוקח את הפבוקסיל אחרי כמה זמן ליטול את הלוסטרל?

וכשאגייע ללוסטרל 100 מ"ג איך לוקחים את התרופה 50 בבוקר ו50 בערב או 10 בוות אחת?

תודה רבה חייב תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייב היתייעצות דחופה.

הוספת תגובה

• חייבים לשאול רופא מטפל

ד``ר אליהו סמואל
    22/04/2010

לשי שלום

צר לי אבל אתה חייב להתיעץ עם הפסיכיאטרית המטפלת,אין אנו מתערבים במדיניות טיפולית.
    על כל מקרה , לא תהיה שגיאה קריטית בשום מקרה באם תעשה מעשה זה או אחר. ולא מדובר בסוגיות הקשורות בפיקוח נפש.

בהצלחה,
    ד"ר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך קוראים להפרעה הזאת?

רונן
    15/06/2010

איך קוראים להפרעה נפשית שבה אדם לא יודע אם הרג אנשים או לא, וכל הזמן הולך וחוזר ומסתכל אחורה כדי לדעת אם הרג אנשים?
    והאם יש ספרים או חומר בנושא זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעה נפשית

ד``ר אבי שפירא
    20/06/2010

קשה לענות באופן מעמיק ללא בדיקה. בהחלט יש מרכיבים כפייתיים אך זה בודאי לא כל הסיפור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו