ריטלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריטלין
    מיכל
    12/05/2010

שלום,
    הבן שלי הקטן (בן 7.4 בגן שפתי) עולה שנה הבאה לכיתה א' וכנראה שתהיו זו כיתה קטנה.
    הן שלי נוטל כמעט שנתיים ריספרדל עקב בעיות התנהגות.
    לפני כחודשיים ניסיתי לתת לו קונצרטה בהמלצת נורולוג בנוסף לריספרדל, אך הוא לא היה מסוגל לבלוע את הכדור וכתוצאה של כל הלחץ והבלגן סביב הכדור הוא גם לא לקח ריספרדל בערך כחודש.
    במהלך התקופה שהוא לא לקח ריספרדל הוא התנהג בצורה מאוד אלימה וחסרת שליטה ממש כמו אדם פסיכופט מסוכן. היה מרביץ לי, מאיים ומשיח עליי ועל אח שלו חפצים מסוכנים.
    כיום הוא לוקח רק את הריספרדל וכרגע בסדר מבחינת התנהגות.

השאלה שלי אליכם - יש מצב שאני יכולה להוריד לו את התרופה בהדרגה מבלי שיהיו לא תופעות לואי כמו שציינתי, האם זה יפסק - אני לא רוצה שהוא יהיה תלותי בתרופה כל החיים שלו.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריטלין

הוספת תגובה

• אסור לתת תרופה ללא טיפול תומך

ד``ר אליהו סמואל
    16/05/2010

למיכל שלום

את צודקת. את חייבת ללכת לאיש מקצוע שמבין לא רק בתרופות אלא גם במגוון טיפולים תומכים ואשר בעקבות טיפולים אילו גם ירד במינון .

פסיכיאטר ילדים ונוער הוא איש מקצוע שהוא כמו נוירולוג אבל גם מבין בטיפול פסיכולוגי.

בהצלחה,
    ד"ר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו