מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלומותשובל18/07/2010
שלום
אני בת 19 ומאז שאני זוכרת את עצמי כל החלומות שלי התבטאו בזה שאני חולמת על מתים וחלומות שיש בהם דם ועל דברים מפחידים ורוצחים וכאלה. ואו גם חלומות שמחזירים אותי לתקופת היסודי ותקופת הילדות (בעיקר היסודי). כשאני מתעוררת אני אובדת עצות קצת בקשר לחלומות האלה חלקם גורמות לי להתגעגע לעבר והחלק היותר מפחיד של החלומות אולי זה ישמע לכם מוזר אבל אני תמיד בעד הרעים והרוצחים בחלומות זה כאילו שאני נמצאת בתוך סרט ואני אוהבת את זה.
אבל עדיין מוזר לי לחלום עליהם ואני מזדעזעת לפעמים ובחודשים האחרונים הם ממש באים לי לילה לילה.
היתי כבר אצל פסיכולוג ויש לי רב ושאלתי אותו על החלומות האלה הוא ניסה לפרש לי אותם אבל זה לא ממש עזר
ואני פונה אליכם:
מה עלי לעשות? ולמה אני חולמת את כל הדברים האלו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פסיכולוגי
ד``ר אבי שפירא19/07/2010ללא ספק את מתארת קושי אמיתי ונחוץ טיפול פסיכולוגי כדי להבין את משמעות החלומות. ניתן להגיע גם להערכה פסכיאטרית כדי לשלול בעיות נוספות ולמצוא דרכים נוספות לטיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
שובל20/07/2010כתבתי שהיתי כבר אצל פסיכולוג ואני לא רואה הבדל בין פסיכיאטר ושניהם והוא לא עזר לי אז מה העצה האחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסכיאטר
ד``ר אבי שפירא21/07/2010פסכיאטר הוא רופא ולא פסיכולוג ויש הבדל בינהם. אמנם יש בהחלט קווים מקבילים אך יש גם יחודיות לכל מקצוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התקפי חרדה קשים אצל ילדה בת 12.5 בתקופת הקורונה
עצירות לבת 7 עם הורים גרושים
אילמות סלקטיבית אצל ילדה בת 6
אימפולסיביות ואלימות סלקטיבית בגיל 8
חרדות לילד בן 13
הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
זיכרון (?) של השתתפות ברצח וחרדה בעקבות זאת
מרשם לתרופה מפחיתת חרדה אשמח לחוות דעת
בן 8 שרצה לדקור את המורה והילדים בכיתה היום
ערוץ הבריאות
.jpg)