טיפול פסיכולוגי דרך הקופה או פרטי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול פסיכולוגי דרך הקופה או פרטי?
    כרמית
    20/07/2010

שלום, אני אם לילדה בת 9.5 שפניתי למיון בעקבות אמירות ואיומים של הילדה להתאבד, הילדה עברה בדיקה פסיכיאטרית במיון ונקבע כי היא צריכה לקבל טיפול במרפאת מצבי רוח ודיכאון כמובן ללא טיפול תרופתי.
    לאחר שיחות עם מס' אנשי מקצוע נאמר לי כי לא הייתי צריכה לפנות לקופה כיוון שהדבר נרשם בתיק הרפואי של הילדה ויכול לפגוע בה בעתיד.
    שאלתי היא : האם הדבר אכן נכון ? והאם עדיף כי את הטיפול הפסיכולוגי היא תקבל באופן פרטי ולא דרך הקופה או כיוון שזה כבר רשום בתיק אולי כדאי שהטיפול יעשה דרך הקופה כדי להראות שהילדה עברה טיפול וכרגע היא בסדר?
    דבר נוסף, אשמח לקבל המלצה לגבי פסיכולוגית ילדים באיזור פתח תקווה .
    אודה לתשובתכם בהקדם !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המלצות בפורום

ד``ר אבי שפירא
    21/07/2010

מבחינה אתית לא ניתן להמליץ באופן שמי בפורום. לגבי הנושא שכתבת לדעתי אין בעיה לעתיד אם ילד היה בטיפול פסיכולוגי או פסכיאטרי בגיל 9. הכל תלוי מה קרה בטיפול האם המצב השתפר , החמיר יש בני נוער שהיו באישפוז פסכיאטרי וכיום הם אחרי אוניברסיטה למדו מקצוע התחתנו והאישפוז לא הפריע להם להתקבל לאוניברסיטה. כל מקרה לגופו לא לעשות הכללה זו מילת המפתח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו