כבר מעבר להפרעת קשב וריכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כבר מעבר להפרעת קשב וריכוז
    תילן 18
    22/07/2010

שלום רב,
    בת בת 8, עולה לכיתה ג'. אובחנה כבעלת הפרעת קשב וריכוז בכיתה א'. והחלה לקחת ריטלין. היא מאד אנרגטית, ויחד עם הריטלין מצליחה ללמוד ומשיגה ציונים מעולים. הבעיה שלה היא ההתנהגות. היא מאד מאד, אבל מאד עצבנית. היא "מרימה" את כל הבית. יש לה עוד 3 אחים ואחיות, והיא השנייה מבינהם. מקנאה בכל דבר, ולכל אחד. היא מקללת קללות, ללא שליטה על הפה. גם כלפי חברים/אחים והורים. הבעיה היא שכשהיא עצבית (לא צריך סיבה גדולה, מספיק משהו פעוט), היא מתחילה לצעוק, לקלל, והיא לא מצליחה להרגיע את עצמה. נראה לי שהיא זקוקה לעזרה על מנת להרגע. לא עוזר שאנו באים אליה ומחבקים אותה, מחזקים אותה. אבל לדעתי, זה כבר מעבר להפרעת קשב וריכוז. אני חוששת שהיא זקוקה לטיפול פסיכיאטרי. אני לא יודעת למי לפנות? אנו מקופ"ח כללית מושלם. בחופש היא לא לוקחת ריטלין, וזה פשוט נורא. גם הריטלין, זה לא דבר שמרגיע אותה.
    תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צריך גם פסיכולוג לא רק תרופות

ד``ר אליהו סמואל
    25/07/2010

לתילן שלום.

המושלם נותן פיתרונות חלקיים קיימת זכאות לשלוש פגישות בשנה וכמובן שאין זה מספיק.
    יש לפנות למרפאה או תחנה לבריאות הנפש. רופא המשפחה אמור להיות בקיא להיכן להפנות אתכם.
    חייבת להיות גם התערבות בשיחות.
    אני מסכים לא מדובר רק בהפרעת קשב וריכוז.

בהצלחה,
    ד"ר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• די למדעני הקונספירציה

דני
    06/08/2010

משום מה יש חובבי קונספירציה הפוגעים באתר וחבל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו