מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כבר מעבר להפרעת קשב וריכוזתילן 1822/07/2010
שלום רב,
בת בת 8, עולה לכיתה ג'. אובחנה כבעלת הפרעת קשב וריכוז בכיתה א'. והחלה לקחת ריטלין. היא מאד אנרגטית, ויחד עם הריטלין מצליחה ללמוד ומשיגה ציונים מעולים. הבעיה שלה היא ההתנהגות. היא מאד מאד, אבל מאד עצבנית. היא "מרימה" את כל הבית. יש לה עוד 3 אחים ואחיות, והיא השנייה מבינהם. מקנאה בכל דבר, ולכל אחד. היא מקללת קללות, ללא שליטה על הפה. גם כלפי חברים/אחים והורים. הבעיה היא שכשהיא עצבית (לא צריך סיבה גדולה, מספיק משהו פעוט), היא מתחילה לצעוק, לקלל, והיא לא מצליחה להרגיע את עצמה. נראה לי שהיא זקוקה לעזרה על מנת להרגע. לא עוזר שאנו באים אליה ומחבקים אותה, מחזקים אותה. אבל לדעתי, זה כבר מעבר להפרעת קשב וריכוז. אני חוששת שהיא זקוקה לטיפול פסיכיאטרי. אני לא יודעת למי לפנות? אנו מקופ"ח כללית מושלם. בחופש היא לא לוקחת ריטלין, וזה פשוט נורא. גם הריטלין, זה לא דבר שמרגיע אותה.
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך גם פסיכולוג לא רק תרופות
ד``ר אליהו סמואל25/07/2010לתילן שלום.
המושלם נותן פיתרונות חלקיים קיימת זכאות לשלוש פגישות בשנה וכמובן שאין זה מספיק.
יש לפנות למרפאה או תחנה לבריאות הנפש. רופא המשפחה אמור להיות בקיא להיכן להפנות אתכם.
חייבת להיות גם התערבות בשיחות.
אני מסכים לא מדובר רק בהפרעת קשב וריכוז.
בהצלחה,
ד"ר סמואל אליהו
פסיכיאטר ילדים ונוער
עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדי למדעני הקונספירציה
דני06/08/2010משום מה יש חובבי קונספירציה הפוגעים באתר וחבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התקפי חרדה קשים אצל ילדה בת 12.5 בתקופת הקורונה
עצירות לבת 7 עם הורים גרושים
אילמות סלקטיבית אצל ילדה בת 6
אימפולסיביות ואלימות סלקטיבית בגיל 8
חרדות לילד בן 13
הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
זיכרון (?) של השתתפות ברצח וחרדה בעקבות זאת
מרשם לתרופה מפחיתת חרדה אשמח לחוות דעת
בן 8 שרצה לדקור את המורה והילדים בכיתה היום
ערוץ הבריאות
.jpg)