אספרגר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אספרגר
    טלי
    21/08/2010

בני נולד לאחר סיבוכים קשים בהריון ובלידה ואובחן כסובל מאספרגר והפרעת קשב, ריכוז והיפר אקטיביות קשה.
    במהלך ההריון הייתה אי ספיקת שיליה עקב קריש דם. הרופאה ראתה באולטראסאונד שראשו גדול ביחס לגופו אך רק חודש לאחר מכן הפנתה אותי לבית חולים.
    הלכתי למומחה שאמר שיש ליילד מייד. בבית חולים ביקשתי שינתחו אותי בשל מצב השיליה וההיסטוריה המשפחתית - להבדיל אמא שלי איבדה 2 ילדים בגלל היפרדות שיליה בלידה.
    הם החליטו ליילד עם זירוז. במהלך הלידה דיממתי שעתיים הם אמרו שזה כלום. רק שהשיליה התפרקה, הגיעו כל הרופאים למחלקה ויילדו אותי וואקום שעשה על ראשו של בני סימן סגול.
    בגיל שבועיים החלו התקפי רעד בראש מדי פעם. באולטראסאונד גילו הרחבה קלה בחדר השלישי במוח. לאחר כשלושה שבועות בבדיקה חוזרת נעלמה ההרחבה הזו.
    האם יש קשר בין הסיבוכים הקשים בהריון ובלידה ובין הבעיות של בני - אספרגר והפרעת קשב, ריכוז והיפר אקטיביות קשה? האם ניתן להגיש תביעה בנושא? מול הרופאה? מול בית החולים?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אספרגר

הוספת תגובה

• סוגיה משפטית

ד``ר אליהו סמואל
    21/08/2010

לאמא שלום

אני מבין את תחושותיך. אולם הקשר בין אספרגר ובעיות בהריון-לידה אינן כה מובהקות.

ביחס לתביעה משפטית מסיבה זאת או אחרת יש להתיעץ עם עורך דין העוסק בתחום זה.

בהצלחה,
    ד"ר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליה בת זמנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו