ADD+ODD בבית הוא בסדר בביה"ס לא...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ADD+ODD בבית הוא בסדר בביה"ס לא...
    רונן
    08/11/2010

בבית הוא מת מפחד ממני ולכן הוא צייתן אבל בביה"ס הוא עושה צרות צרורות למורות המקצועיות-בתחושה שלי ההתנהגות שלו היא פועל יוצא של חרדה גדולה משינויים ואז הוא "נינעל" {סרבנות פאסיבית}..אצל המחכנכת הוא שקט מפני שזה משהו קבוע וגם הוא מתבייש מהחברים שלו אבל אצל המורות המקצועיות יוצא ממנו השד...לא תמיד הוא לוקח את הקונצרתה ולפעמים אני רודף אחריו עד המעלית עם הכדור אך הוא בורח->זה תלוי איך הוא קם בבוקר...אם הוא במצב רוח מרדני אז באותו יום הוא יכול להתנגד לכל דבר כולל ללקיחת הכדור...הוא לא מוכן ללכת לטיפול פסיכולוגי בשעות שאחרי הלימודים אלא רק בזמן ביה"ס במקום שיעור כלשהו אך אין פסיכולוג בביה"ס ולכן זה נופל פה...בעבר גררתי אותו בכוח לטיפול פסיכולוגי אחרי הצהריים ולא רק שהוא לא שיתף פעולה אלא שזה נגמר מאוד רע...אני עדיין חושב שהבעיה שלו העיקרית היא 'פחד משינויים' והשאלה שלי מה עושים במצב כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ADD+ODD בבית הוא בסדר בביה"ס לא... - תגובה

ד``ר אליהו סמואל
    08/11/2010

לרונן שלום

יתכן ויש מרכיב ובו פחד לשינויים אולם זה לא הכל.
    ואם אכן זה כך אז מדובר בילד עם חרדות וקונצרטה רק מגבירה אותם.

במצבים אילו אנו ממליצים הדרכת הורים, כלומר ליווי ההורים באיש מקצוע לצורך יצוב התנהגותו.

בהצלחה,
    ד"ר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו