מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפרלקסחן19/11/2010
שלום לכולם,עד לפני חודשיים הייתי מאושרת ובריאה ואז הודיעו לי שאני מפסיקה טיפול במרפאה כלשהו וזה גרם לי לבחילות קשות ואיבוד החשק לאכול.
הייתי במשקל 52 וכיום אני 40.
יש לי התקפי חרדה מלאכול כי אני מפחדת להקיא,וכול המשפחה שלי דואגת שיאשפזו אותי בשלוותה.
הייתי אצל פסיכיטרית שהמליצה לי לקחת ציפרלקס 10 מ"ג.
רציתי לדעת אם זה בסדר שאני אתחיל עם 5 מ"ג קודם ומה התופעות לוואי של התרופה הזאת.
תטדה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס - תגובה
ד``ר אבי שפירא20/11/2010תתחילי לפי הוראות הפסכיאטרית
בהחלט אפשר להתחיל בחצי כדור ולהעלות בהדרגה
כמובן תוך מעקב פסכיאטרי
תופעות הלוואי הם כמו כל התרופות המעלות סרוטונין כגון פריזמה, סרוקסט, ציפרמיל, פרוזק, ואחרות. בגדול תופעות הלוואי הם מינוריות אם כי יש מטופלים שמגיבים בבחילות , כאבי בטן . כדאי בכל מקרה לקרוא בדף התרופה את כל תופעות הלוואי רובם נדירות ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס
חן23/11/2010תודה על התגובה
יש לי שאלה נוספת...תוך כמה זמן התופעות הלוואי יתחילו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס - תגובה
ד``ר אליהו סמואל23/11/2010לחן שלום
תופעות לוואי מוקדמות מתחילות בטווח שבין שעות לפחות משבוע.
בהצלחה
ד"ר סמואל אליהו
פסיכיאטר ילידם ונוער
עמית במכון לפסיכואנליה בת זמננו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס
חן02/12/2010רציתי לדעת אם אני ארסק את הכדור ואקח את זה עם דבש מה הסיכוים שעדיין יהיה לי תופעות לוואי.אם אני אדלל את זה ואתחיל בקטנה מה הסיכוי שהיה לי תופעות לוואי?מה הסטטיסטקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס - תגובה
ד``ר אבי שפירא04/12/2010בד"כ שנוטלים תרופות באופן הדרגתי התופעות לוואי מינוריות אם בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התקפי חרדה קשים אצל ילדה בת 12.5 בתקופת הקורונה
עצירות לבת 7 עם הורים גרושים
אילמות סלקטיבית אצל ילדה בת 6
אימפולסיביות ואלימות סלקטיבית בגיל 8
חרדות לילד בן 13
הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
זיכרון (?) של השתתפות ברצח וחרדה בעקבות זאת
מרשם לתרופה מפחיתת חרדה אשמח לחוות דעת
בן 8 שרצה לדקור את המורה והילדים בכיתה היום
ערוץ הבריאות
.jpg)