בעיות רגשיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות רגשיות
    אדוה
    29/11/2010

הבן שלי היום בן שבע עלה השנה לכיתה א'
    מאז הגן אובחן כסובל מבעיות רגשיות שבאות לידיי ביטוי בהתקפיי זעם(הופך את הפרצוץ לכועס, דופק ובועט בדלתות, מאיף דברים), אי יכולת לקבל את המילה לא, וקושי להיות רחוק ממני (האמא)
    התחלנו השנה טיפול אצל פסיכולוגית בית הספר(שמכירה אותו עוד מהגן ומאז לא הצליחה לעשות כלום,גם לא כל כך ניסתה) שהפנתה אותנו לבדיקות מרובות (בדיקת שמיעה, אף אוזן גרון, ראיה, קשב וריכוז, נאורולוג, אפילו פסיכיאטר)
    לקחתי אותו לכל הבדיקות הבעיה היא שלא מוצא חן בענייה שהפסיכיאטר אמר שהוא לא רואה בעיה פסיכיאטרית אלה רק בעיה רגשית וזקוק אך ורק לטיפול רגשי והדרכת הורים
    אפילו התקשרה לפסיכיאטר ושאלה אותו איך הוא לא רואה בעיה והוא אמר לה שבאמת לא ראה שום בעיה פסיכיאטרית והיא עומדת על זה שאני יקח אותו לעוד פסיכיאטר
    בנתיים היא לא עושה שום דבר לא שיחות עם הילד ולא כלום, רק איבחונים ובדיקות
    ביקשתי ממנה שתשב עם הילד ותדבר איתו ותנסה להבין למה הוא מתנהג ככה היא אמרה שהוא בעצמו לא יודע
    ניראה לי מאוד מוזר
    בנתיים אני יושבת רוב היום איתו בבית הספר רק כדיי שלא יפסיד חומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות רגשיות

הוספת תגובה

• בעיות רגשיות - תגובה

ד``ר אבי שפירא
    04/12/2010

חוות דעת שניה כדאי מאד במקרה שלכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו