מקווה שהפורום הזה יעזור לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקווה שהפורום הזה יעזור לי
    שאול
    01/01/2011

רציתי לקבל עזרה בנושא שכבר כתבתי עליו בעבר ואני לא יודע מה לעשות.
    אני בן 20 ופשוט לא הולך לי עם בנות אני מנסה ואני באמת רוצה חברה וזה לא הולך קיבלתי מכן תשובה איך לנסות להתחיל עם בחורות וזה לא מצליח.
    אני מדוכא אני מרגיש שאני רוצה אהבה בחיים שלי אני יודע שאני יכול להחזיר אהבה לבחורה אבל זה פשוט לא מצליח אני חייב שמישהו יעזור לי פה,כי כנראה אני לא מצליח להתחיל עם בחורות.
    אני חייב עצות תגובות משהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מקווה שהפורום הזה יעזור לי - תגובה

ד``ר אליהו סמואל
    02/01/2011

לעזרה שלום

יש כמה גישות לבקשתך.
    האחת ללכת על הבקשה ולהתמקד עליה. ולתת לך פירונות למטרה המוצהרת. נראה שגישה זאת לא הצליחה. ואודה ותוודה לרוב גישה זאת אינה כל כך עוזרת היא תומכת בכאלה אשר לרוב יכולים לעזור לעצמם וצריכים דחיפה קלה.לעצות שקיבלתי היה צריך כנראה גם הכוונה נוספת ושינויים קלים כדי שיתאימו לך יותר.

ואילו אפשרות שניה היא לפנות לאיש מקצוע כלומר פסיכיאטר או פסיכולוג קליני ולהתיעץ, במקרה זה אתה נבדק גם לסוגיות נוספות באישיותך החורגת ממשבצת ההכרות, כלומר עמדתך לחיים, ביטחון אישי, גישה פסימית לחיים ועוד.

היום דווקא פריסת הווב הקלה על מלאכת ההכרויות ויש שפע הזדמנויות להיכרות. אז יתכן ובעייתך עמוקה יותר ממה שאתה מצביע.

בהצלחה,
    ד"ר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו