היתייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היתייעצות
    מזל
    25/01/2011

יש לי ילד בן קרוב לשש .ילד חמוד וחביב. הבעיה שלו היא חרדת נטישה וקושי משינויים.
    יש לציין כי בשנתיים האחרונות נמצא בגן שפתי בעיקר על רקע בעיות ריגשיות.
    אנו נימצאים בסדנת הורים וילדים בגהה כדי להבין ולשפר את מצבו .כאשר שיתפתי את הצוות הפסיכולוגי בסוגיית שנה הבאה :לבטים האם יש לשלוח אותו למסגרת רגילה או לחינוך מיוחד {דבר שאני מתנגדת לו}ניתנה לי תשובה שאם ברצוננו לשים אותו בחינוך הרגיל יש לקחת בחשבון טיפול תרופתי ,היות ואחרת הוא יהיה חשוף להרבה שינויים שקרוב לודאי יקשו עליו מאד ובספק אם יצליח להתמודד.יש לציין שמבחינה דידקטית הוא מפותח ונבון.נכנסתי ללחצים ואינני יודעת מה לעשות היות ולהתחיל טיפול תרופתי זה אומר שיתכן כי יהיה זקוק לו מן הסתם כל חייו.חשבתי להתחיל טיפול בפרחי באך לפני שפונים לטיפול תרופתי .אבקש עצתכם במהרה .תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היתייעצות

הוספת תגובה

• היתייעצות - תגובה

ד``ר אליהו סמואל
    25/01/2011

למזל שלום

פרחי באך להבנתי ונסיוני לא עוזרים במצבים אילו. זה בדוק.
    לגבי המלצות מנחי הקבוצה אפשר להזדהות איתם- ואילו פני הדברים.
    אין טיפול תרופתי לכל החיים. פשוט אין דבר כזה במצבים שאת מתארת.

אכן התלבטות. אפשרלפנות גם לחוות דעת שניה של איש מקצוע בכיר- יעוץ המקובל במושלם של כל קופה.

בהצלחה,
    ד"ר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו