אובדת עצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדת עצות
    שירה
    30/01/2011

בני בן ה- 10 סובל ב- 3 שנים מחרדות ,הוא נוטל כדורים מסוג פריזמה. הוא נמצא במעקב אצל פסיכאטרית ואובחן כילד שסובל מבעיות קשב וריכוז, וקשיי התנהגות.אני מעוניינת לקבל איבחון נוסף כי המצב היתדרדר ובלתי ניסבל בבית ,ובבית הספר .כאשר הילד מבודד את עצמו לגמרי מהחברה ומתנהג באלימות כלפי אחותו. מה גם שכל היום מדבר על מוות ושואל כל הזמן ,למה הוא נולד בכלל אם הוא צריך למות.הייתי מאוד רוצה לדעת האם כדאי ללכת לרופא פרטי ,או דרך קופת חולים כי אני חושבת שהטיפול בפרטי לוקחים אותך יותר ברצינות ואם אפשר להמליץ על רופא מאזור הצפון עכו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדת עצות

הוספת תגובה

• אובדת עצות - תגובה

ד``ר אבי שפירא
    30/01/2011

שלום רב
    לא מקובל לייעץ בפורום אינטרנטי למי ללכת האופציות הפרטיות בד"כ יותר זמינות ומהירות . בכל מקרה אם הוא מקבל רק פריזמה אז כל נושא הקשב והריכוז אינו מטופל ולכן הרעיון לחוות דעת נוספת הוא טוב. בהחלט אני מרגיש את המצוקה שלכם אולם יש אור בקצה המנהרה לא להתייאש צריך רק למצוא את הדרך הנכונה. לא לכל ילד מתאימה מסגרת רגילה עם מספר רב של ילדים בכתה וצריך לחשוב על פתרונות יצירתיים כדי לעזור לילד ולמשפחה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו