תופעות של גמילה מקלונקס, מתי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות של גמילה מקלונקס, מתי?
    anonymous1111
    23/02/2011

אני משתמש בקלונקס תקופה ארוכה אבל בצורה לא הכי מבוקרת בעולם, בד"כ חיי על 1mg אבל לפעמים לוקח כדור של 2mg
    בכל מקרה הפסקתי את הקלונקס במכה אחת (זו גם טעות מפגרת שלי....) לפני כשבוע פחות או יותר

ובימים האחרונים אין לי שקט נפשי... יש לי חרדות מסויימות, לא בדברים ספציפיים ובדברים ממש קטנים. אני שוב לא ישן בלילות ולא רגוע...

אני מוסיף גם שאני משתמש ב SSRI בפרוזק 20mg תקופה ארוכה ואני מרגיש שבימים האלה הוא הפסיק לעבוד... כנראה מההפסקה הזו של הקלונקס והתופעות שבאו מכך?...

מה עליי לעשות ואיך אני יכול לחזור לרוגע שהצלחתי להשיג עם הפרוזק (ולצערי גם עם הקלונקס)...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות של גמילה מקלונקס, מתי? - תגובה

ד``ר אליהו סמואל
    27/02/2011

אכן, אכן טעות.

חובה מיוחדת כי הגמילה תעשה רק בתיווך רופא חי וקיים ולא דרך קריאת מאמרים או פורומים.
    זאת הדרך ואין קיצורים.

בברכה והצלחה

ד"ר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיצד להיגמל מקלונקס?

ר
    02/10/2012

שלום
    לקחתי במשך חודשיים כמעט כל יום קלונקס של חצי מ0.5 מ"ג ועכשיו ניסיתי להפסיק לכמה ימים אבל אני מרגישה חרדה מוגברת, וחום פנימי בכתפיים ,בצוואר ובפנים.
    האם זה יכול להיות בגלל שהפסקתי ליטול את הקלונקס? ואם כן אז כיצד אפשר להקל על הגמילה בלי התופעות האלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיצד להיגמל מקלונקס? - תגובה

ד``ר אליהו סמואל
    02/10/2012

שלום

אני מניח שאת בוגרת ולא נערה.
    יש טכניקות שונות וכולן מבוססות על המרת בקלונקס בתרופות נוגדות דיכאון עם מרכיב נוגד חרדה.
    יש לבצע את ההמרה בליווי פסיכיאטר הבקיא בכך .

בהצלחה
    דר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו