מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות של גמילה מקלונקס, מתי?anonymous111123/02/2011
אני משתמש בקלונקס תקופה ארוכה אבל בצורה לא הכי מבוקרת בעולם, בד"כ חיי על 1mg אבל לפעמים לוקח כדור של 2mg
בכל מקרה הפסקתי את הקלונקס במכה אחת (זו גם טעות מפגרת שלי....) לפני כשבוע פחות או יותר
ובימים האחרונים אין לי שקט נפשי... יש לי חרדות מסויימות, לא בדברים ספציפיים ובדברים ממש קטנים. אני שוב לא ישן בלילות ולא רגוע...
אני מוסיף גם שאני משתמש ב SSRI בפרוזק 20mg תקופה ארוכה ואני מרגיש שבימים האלה הוא הפסיק לעבוד... כנראה מההפסקה הזו של הקלונקס והתופעות שבאו מכך?...
מה עליי לעשות ואיך אני יכול לחזור לרוגע שהצלחתי להשיג עם הפרוזק (ולצערי גם עם הקלונקס)...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות של גמילה מקלונקס, מתי? - תגובה
ד``ר אליהו סמואל27/02/2011אכן, אכן טעות.
חובה מיוחדת כי הגמילה תעשה רק בתיווך רופא חי וקיים ולא דרך קריאת מאמרים או פורומים.
זאת הדרך ואין קיצורים.
בברכה והצלחה
ד"ר סמואל אליהו
פסיכיאטר ילדים ונוער
עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד להיגמל מקלונקס?
ר02/10/2012שלום
לקחתי במשך חודשיים כמעט כל יום קלונקס של חצי מ0.5 מ"ג ועכשיו ניסיתי להפסיק לכמה ימים אבל אני מרגישה חרדה מוגברת, וחום פנימי בכתפיים ,בצוואר ובפנים.
האם זה יכול להיות בגלל שהפסקתי ליטול את הקלונקס? ואם כן אז כיצד אפשר להקל על הגמילה בלי התופעות האלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד להיגמל מקלונקס? - תגובה
ד``ר אליהו סמואל02/10/2012שלום
אני מניח שאת בוגרת ולא נערה.
יש טכניקות שונות וכולן מבוססות על המרת בקלונקס בתרופות נוגדות דיכאון עם מרכיב נוגד חרדה.
יש לבצע את ההמרה בליווי פסיכיאטר הבקיא בכך .
בהצלחה
דר סמואל אליהו
פסיכיאטר ילדים ונוער
עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התקפי חרדה קשים אצל ילדה בת 12.5 בתקופת הקורונה
עצירות לבת 7 עם הורים גרושים
אילמות סלקטיבית אצל ילדה בת 6
אימפולסיביות ואלימות סלקטיבית בגיל 8
חרדות לילד בן 13
הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
זיכרון (?) של השתתפות ברצח וחרדה בעקבות זאת
מרשם לתרופה מפחיתת חרדה אשמח לחוות דעת
בן 8 שרצה לדקור את המורה והילדים בכיתה היום
ערוץ הבריאות
.jpg)