פריזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריזמה
    חיים
    31/03/2011

היי,
    הרגע חזרתי מפגישה ראשונה עם פסיכיאטר בעקבות דיכאון, חרדה חברתית ובעיות קשב וריכוז. איכשהו הוא אבחן אותי בOCD בלבד כשכל מה שציינתי הם רק סמפטומים לבעיה עצמה.
    הוא נתן לי פריזמה 20 מ"ג.

אפשר קצת מידע על תופעות לוואי?
    האם זה נכון שאסור לשתות אלכוהול? אסור בכלל שאלכוהול במינון הכי נמוך יגיע אלי או שפשוט אסור לי להשתכר? עד כמה בערך אני יכול לשתות עד שזה יהפוך למסוכן?

בנוסף, יש לי ביטוח משלים זהב, אם אני אפנה לקבל החזר דרך שם, הצבא ידע?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריזמה

הוספת תגובה

• המשך

חיים
    01/04/2011

הרוקח אמר לי לקחת בשלושה הימים הראשוניים לקחת אחרי ארוחת ערב, ולאחר מכן לקחת בבוקר אחרי ארוחת בוקר.

איך לעשות את השינוי? האם זה בסדר לקחת בערב ואז בבוקר למחרת? זה יוצא כמות כפולה, לא? אולי עדיף לדלג על יום?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריזמה

ד``ר אליהו סמואל
    01/04/2011

שלום

היעוץ שקבלת מהרופא האישי שלך אילו הוראות טיפול. יש גישות שונות. ואין גישה אחידה. אין אנו נוהגים להתערב במדיניות טיפול, אלא מדובר בדבר מסוכן ממש. וכל אשר אתה מספר יכול לעלות בקנה אחד עם טיפול סביר.

הצעתי המאוד כנה לחזור לרופא ולחדד את כל השאלות שיש לך. זה חלק מהותי מגישת טיפול. אסור גם לעקוף את הרופא שלך. כי אחרת תצא קרח מכאן ומכאן. ואין רצוננו לבלבל אותך עוד יור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו