אבחון פסיכולוגי לפעוטה בת 3.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחון פסיכולוגי לפעוטה בת 3.5
    אורטל
    10/04/2011

בתי, אור, נמצאת במסגרת פרטית מגיל 10 חודשים. השנה, הגננת ייעצה לי לקחת אותה לאבחון מסיבות רגשיות, היא אומרת שקשה לה לשבת במפגשים, היא מכה ומציקה בלי סיבה לילדים. לדעתי זה הרבה עניין של תשומת לב כי גם בבית היא מציקה קצת לאחותה הקטנה, אבל אין לה שום בעיות התפתחות או קשיים אחרים, אינטלגנציה שלה גבוהה מהממוצע בגן, וגם שנראה שהיא לא מקשיבה - היא קולטת כמו מעיין בלת נדלה. ולאחר כל ההקדמה הזו - האם אתה ממליץ לנו לקחת אותה לאבחון פסיכולוגי? זה לא מוקדם מדי? איך עושים את זה בכלל?.....אני קצת אובדת עצות....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אבחון פסיכולוגי לפעוטה בת 3.5 - תגובה

ד``ר אליהו סמואל
    10/04/2011

לאורטל שלום

אני מבין את התלבטויותיך...
    אבל איש מקצוע הוא איש מקצוע ולא מזיק ומחבל...
    האמת שמומלץ לפנות לפסיכיאטר ילדים ונוער הבקיא בגיל הרך. ויש כאלה ואף מקצועיים מאוד. בעוד שפסיכולוגיים לגיל זה יש, אולם הם לרוב עוסקים בכל הגילאים . כאשר פסיכיאטרים של הילד במרכזים של הגיל הרך מתמחים ועוסקים רק בגיל זה.

הנתונים שאת מציינת מכוונים בהחלט לכיוון פסיכולוגי -פסיכיאטרי ולא למכון התפתחות הילד. ילדים עם בעיות התפתחות עדיף כי יפנו לראשונה למרכז התפתחות הילד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו