שאלה קלונקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה קלונקס
    ליר
    05/06/2011

שלום אני בן 17 וקיבלתי מרשם מהרופאה לקלונקס 0.5 מ"ג
    היא אמרה לקחת 0.25 בבוקר ו0.25 בלילה(לחתוך לשתי חלקים את הכדור)
    נסיתי לעשות את זה וזה לא עוזר.שאני לוקח בלילה(בסביבות 10) אני מרגיש אחרי שעה וחצי עייף בטירוף ואפיו שאני קם מאוחר אני נאלץ להיות עייף ממש מוקדם למרות שעדיין קשה לי להירדם מוקדם כי אני קם מאוחר.
    האם לדעתך כדי לשנות את המינון?אולי אני יקח רק בבוקר מינון גדול וזהו?
    כי חוץ מההשפעה של העייפות אני לא מרגיש ממש שזה מרגיע אותי ומסדר לי את בלאגן בראש.אני מאוד מתוח ומבולבל ואפילו מגמם הרבה שאני מדבר עם אנשים מרוב לחץ.אולי אני יקח 0.75 מ"ג בבוקר ויראה איך זה ישפיע על כל היום?
    תודה מראש.אגב ,זה רופאה שהייתה ברמב"ם נתנה לי את המרשם ולקבוע עכשיו טור לפסיכאטרית זה לעוד חודש בגלל זה אני מבקש את עזרתכם ,ובבקשה תשתדלו לא לתת לי תשובה כמו-רק בפגישה עם פסיכאטרית תוכל לקבל תשובות.
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה קלונקס

הוספת תגובה

• שאלה קלונקס - תגובה

ד``ר אבי שפירא
    06/06/2011

שלום רב
    אני מצטער שמבלי לבדוק אותך לא ניתן לשנות מינונים זה לא אתי ולא מקצועי אני בטוח שאתה מבין זאת. בכל מקרה קלונקס היא לא תרופה שנותנים לאורך זמן זו רק תרופה SOS רצוי לחשוב על תרופות נוספות תלוי באבחנה הראשונית שלך. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו