מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח פלסטי לילדה בת 15דן21/12/2009
אני אבא לילדה מקסימה בת 15. לפני שנתיים היא הייתה מעורבת בתאונה בה השוק שלה נשרטה קשות מחוט תיל, ועכשיו יש לה צלקת גדולה על השוק. היא אומרת שזה ממש מביך אותה מול החברות, היא לא הולכת בגלל זה לים או לבריכה. האם ניתן לעשות ניתוח פלסטי להסתרת צלקת מסוג כזה? האם זה מסוכן? האם ניתן לעשות זאת בילדה בת 15? כמה זמן החלמה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת
ד''ר מאיר כהן22/12/2009אנא צרף תמונה או פנה לייעוץ אישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאונת דרכיםאוסנת17/12/2009
לביתי, בת 9, צלקת על הירך בעקבות תאונת דרכים שעברה לפני כשנה
כשיצאנו מבי"ח המליצו לי על תחבושות מיוחדות אשר מטרתן לשפר את מראה הצלקת אולם היא לא הסיכמה ללבוש אותן.
לאחרונה היא מתלוננת שביעורי ספורט היא מתביישת להחליף בגדים ליד החברות
ואני לא יודעת איך אוכל לרשום אותה לשחיה.
לא מדובר ב"פנס" (צירה ב-פ') אלא בצלקת המכורה על הירך ולא חלקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בצלקת
ד''ר מאיר כהן19/12/2009התשובה היא בשאלה. כדאי לשקול שוב לחדש את הטיפול בצלקת שהוצע לכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרה בקשר למיבנה הגולגולת!א09/12/2009
שלום
יש לי בעיה שמתרידה אותי יש לי ראש ארוך איך שלא ניקררא לזה .
עכשיו אני לא יכול לשים כובע כמו בנאדם נורמאליכי אני ניראה ככ ה מוזר וגם כובע גרב ,וכפושון.
זה ממש מטריד ושיער קצר אני ביכלל לא יכול להיות איתו ,אז איך אני היה בצבא (אני ממש חושש)
עכשיו כמה דברים:
1.התחלתי לשים עלי מגבת על הראש כדי להוריד נפיחות שיער ואז אני מרגיש לחץ
גם כפיצ'ון אני מרגיש מין לחץ למה זה ככה?
2.כשאני נגיד עם הראש כלפי מטה אני מרגיש לחץ מטורף לראש ואחרים חברים יכולים לעשות את זה ולא מקבלים לחץ כמו שאני למה זה ככה?
3.ליפני שנה הייתי מעוצבן על הנושא והתחלתי לילחוץ על הגולגולת מהסנטר לראש ואני מרגיש שאני לוחץ היא לא אמורה להיות קשיחה?
יש מצב שהגולגולת שלי גדולה והמוח לא ממש ממוקם במקום מרכזי כי למה כשאני עם ראש כלפי מטה אני מרגיש לחץ?!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גולגולת
ד''ר מאיר כהן09/12/2009מציע לשאול חבר קרוב או בן משפחה האם גם הם רואים את מה שאתה רואה.
אם עוד שני אנשים חושבים כמוך ומסכימים עם תחושותיך, פנה ליעוץ של מומחה לכירורוגיה פלסטית
אם אתה היחידי שרואה וחש את מה שתארת עליך אולי להבין שמדובר בתחושות פנמיות שהן ביטוי לתהליך פנימי אישי שלך. במקרה כזה כדאי אולי שתתיעץ עם פסיכולג/ית שיעזרו לך להבין את המחשבות המטרידות ולהרגיש יותר טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שעניתה לי חשבתי שלא תענה לי
א10/12/2009אני יודע את זה כבר מגיל יותר צעיר ההערות של הילדים
ומה למשל עם הלחץ שאני מרגיש למש אני שם עוזניות ום לא לוחצות חזק אני מרגיש מין כאב לחץ .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת מעל העיןאילת02/12/2009
לביתי צלקת כתוצאה מנפילה שקרתה לפני ארבע שנים.
היום בכיתה ג' ופתאום מודעות יותר למראה ורוצה לעשות ניתוח פלסטי.
הצלקת מוארכת, רחבה ושטוחה.
אני יודעת שבלי לראות יהיה קש לך לענות אבל רציתי לדעת אם מלכתחילה יש אופציות אחרות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת
ד''ר מאיר כהן02/12/2009כפי שהבנת, הטיפול תלוי בסוג הצלקת. אנא צרפי תמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אףניבית30/11/2009
אני בת 16 ומאז שאני קטנה אני שונאת את האף שלי הוא גדול מדי לפנים שלי אני מנסה לשכנע את ההורים שלי לעשות ניתוח אף אבל הם אומרים שזה לא הגיל המתאים זה נכון? אפשר לעשות ניתוח אף בגילי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אף
ד''ר מאיר כהן30/11/2009נתן לבצע ניתוח אף כאשר הפנים הופכים מפנים של ילדה לפנים של אישה צעירה. זה תלוי במועד הופעת המחזור והתבגרות הגוף. הגבול התחתון הוא 16 שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם לידה חום על הרגלאפרת לוי23/11/2009
שלום
ביתי בת ארבעה וחצי חודשים נולדה עם כתם לידה בצורת נקודת חן ענקית על רגלה, מאז שנולדה כתם הלידה נבדק ע"י הרופאים וגם על ידי טיפת חלב אך לא נאמר דבר לגביו, למעט שצריך להסתכל אם הכתם יגדל עם הגיל.
לצערי אושפזנו בבית חולים בעקבות דלקת בשתן, שם כבדרך אגב הפרופסור במחלקה הסתכל על הכתם לידה ואמר שעלי להתיעץ עם פלסטיקאי כירורג לגבי הסרה של הכתם לידה באופן דחוף וכי זה מסוכן מאוד.
חיפשתי חומר באינטרנט לגבי הכתמים הללו וכל מה שנצאתי זה שזה יכול להיות"נקודת חן ענקית"
ושעלי להוריד את זה בהליך כואב שמצריך השתלת עור.
יש לי תור רק בעוד שלושה חודשים לפלסטיקאי
השאלה שלי האם זה מקרה ממש דחוף שעלי ללכת באופן מהיר יותר ? ומה זה בכלל נקודת חן ענקית, האם זה המקרה?
מה יכול להתפתח מזה?
תודה
אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם
ד''ר מאיר כהן30/11/2009הטיפול תלוי במיקום ובגודל.
אנא צרפי צילום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בשפהחגית22/11/2009
שלום לך,
בטעות שלחתי את התמונה הלא נכונה עם חשיפה של כל הפנים של בני, למרות ניסיונתי הרבים לא הצלחתי לשחזר את ההודעה או למחוק את התמונה, אנא תמחקו את התמונה בהקדם מהפורום לאחר התיייחסותך.
מודה לך מקרב לב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפה
ד''ר מאיר כהן22/11/2009לא מוצא את התמונה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- skin tagאמאלה20/11/2009
שלום,
לבני בן החצי שנה צמחה פתאום ג'ולה מוזרה ממש ממש סמוך לפי הטבעת
הבנתי שאפשר להסיר את זה - האם חייבים או שזה רק עניין אסתטי? המקום נראה לי רגיש....
הגיוני שזה צמח פתאום? לא נולדים עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליך לפנות לכירורג ילדים
ד''ר מאיר כהן21/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בשפהחגית19/11/2009
בני בן 4 נפל בגיל 1.5 על השפה העליונה, השפה החלימה פרא ונתורה לו צלקת בצורת נפיחות מצד שמאל של השפה דבר הגורם לאסימטריה של השפתיים, הייתי אצל מס' פלסטקאים שטענו שלא כדאי לגעת בפרט בגלי זה מאחר והשפה גדלה והצלקת תתמזער עם השנים לי בכל אופן הנושא מאוד מאוד מפריע, ופורום זה ראיתי פניות זהות ובהן המלצת לבצע ניתוח לפני כדאי א' כך שזה יצר אצלי בלבול , במידה ואני אנתח עכשיו אני לא עלולה לעוות את השפה בעתיד עד לגמר התפתחותה?
מה אתה ממליץ? בכל זאת אני מפחד שמא מדובר בניתוח מסובך שיכול להוות טראומה לילד קטן,כמו כן אני רוצה לציין שהצלקת עם השנים (3) התמעזרה באופן זניח.
מצטערת על אורך הגלות ומודה מראש על העינותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בשפה
ד''ר מאיר כהן19/11/2009לא נתן לתת עצה במקרה זה ללא בדיקה של הילד או לפחות תמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח מותחנים בראש...אלינור13/11/2009
בני היקר נולד עם אפוליציה בקרקפת הראש...{קרחת בקוטר 12 ס''מ}
לפני שבועיים עבר ניתוח מותחנים בראש... רציתי לדעת ממה עשוי המותחנים.. זה מרגיש לי כמו ברזלים בראש.. והוא לא מסוגל לישון ואני יודעת שזה הולך להתנפח עוד הרבה ואנחנו נימצאים רק בתחילת הדרך.. עוד לא ניפחו לו עם מזרק רק בעוד שבועיים יעבור את המזרק הראשון למרות שידוע לי שבזמן ניתוח ניפחו לו בכל צד 30 סיסי.. איך ישנים עם מותחנים בראש...???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותחנים
ד''ר מאיר כהן15/11/2009המותחנים עשויים מסיליקון. אנא קבלו הנחיות מדויקות מהמנתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פין מסובבאריאל08/11/2009
שלום קוראים לי אריאל ואני בן 17 הפין שלי מסובב ימינה, במצב רגיל הסיבוב קטן אך בזמן זיקפה יש כמעט 70 מעלות רציתי לדעת אם יש דרכים לטפל בבעיה מבלי לנתח , טרופות או משהו דומה
אשמח אם תענה בהקדם בתודה אריאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליץ לפנות לאורולוג דוד בן מאיר
ד''ר מאיר כהן09/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלת ויראלית על האףת07/11/2009
שלום,
הוצאתי מהאף יבלת ויראלית קטנטנה באמצעות לייזר.
כרגע (יומיים למחרת)יש עיגול גדול חום-שחור במקום שבו הייתה היבלת.
רציתי לשאול האם עלול להישאר סימן בצבע כלשהו על האף והאם כשהפצע יתקלף ישאר חור במקומו? כלומר מה הסיוכי שישאר סימן לאחר טיפול בלייזר.
וגם מה הסיכוי שהיבלת תחזור לאותו המקום? האם יש משפחה כלשהי שאפשר למרוח כדי שהיבלת לא תחזור?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת
ד''ר מאיר כהן09/11/2009מציע לשוחח עם הרופא / ה מטפלת. התוצאה תלויה בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיך שסועטלי31/10/2009
נולד לי ילד עם חיך שסוע והוא בן 3 שבועות היום הוא בפגייה כדי לילמוד לאכול בבקבוק בשם הברמן.
נודע לי שינתחו אותו רק בגיל 9 חודשים, האם יש אפשרות לנתח אותו לפני זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיך שסוע
ד''ר מאיר כהן02/11/2009תיקון מסוג זה נעשה בגיל שנה (בכל העולם).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר באףיעל27/10/2009
ביתי בת 10. לפני חודשיים חטפה שבר באף, כתוצאה מכך האף קיבל גיבנת, מה ניתן לעשות בגיל כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר באף
ד''ר מאיר כהן30/10/2009שבר באף נתן לתקן תוך 14 ימים מהפציעה. השלב הבא הוא ניתוח אף בגיל 16 שנים ומעלה, עם סיום גדילת הפנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פציעה של תינוקת במצח וטיפול בצלקת.ירון25/10/2009
שלום רב,
ביתי בת השנה ושמונה, נפלה על גדר בטון ונגרמה לה פציעה באורך 3 ס"מ עמוקה ורחבה שהודבקה ע"י כירוג בבית החולים.
היום לאחר 3 ימים אנו אמורים להסיר את הפלסטר ולהרטיב לראשונה את המקום. הכירוג אמר שתשאר לילדה צלקת.
מה עלינו לעשות כדי למזער את הנזק?
הכבוד רב,
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת
ד''ר מאיר כהן30/10/2009שבועיים לאחר הפציעה יש להתחיל למרוח גל קלוקוט למשך 6 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)