מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאופק07/07/2011
אני בגיל ההתבגרות, ויש דברים שאני חווה ואני שואל את עצמי שאלות.אני התחלתי להתעניין בגברים באופן מיני בלבד( אני לא רוצה שום קשר רגשי ואני לא רואה את עצמי מנהל קשר או עם בן זוג זה אפילו קצת מגעיל אותי..) אבל אני גם מתגרה מנשים באופן מיני ( אבל פחות מגברים) ואני כן רואה את עצמי מנהל קשר רגשי עם נשים ואני התאהבתי בעבר ואני מאוהב גם כיום רק בנשים...אני מבקש שייתנו לי סוג של חוות דעת..ואני גם רוצה לשאול: האם זה יישאר ככה? או שזה ינטה לכיוון מסוים? אם אפשר בבקשה, לענות על כל דבר בנפרד (לעשות כמו סעיפים כאלה) זה ממש יעזור לי להבין את התשובה..תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהלן אופק
יש עם מי לדבר07/07/2011אופק שלום,
אתה מבולבל ויש לך הרבה שאלות, כל הכבוד על האומץ לשאול אותן, אבל לצערי התשובות אינן כל כך חד משמעיות, יש הרבה אנשים בני גילך שמתלבטים באותן שאלות, הדברים מתפתחים אצל כל אחד בדרך אחרת,
נטיה מינית זה ציר - כל האנשים נמצאים באיזה שהוא מקום בן משיכה לבן המין האחר (הטרוסקסואליות) לבן משיכה לבן המין שלך (הומואיות). ובמהלך החיים עשויים לזוז על גבי הציר. חלק מהאנשים נמצאים באיזה שהוא מקום בדרך כמוך.
משיכה מינית לגברים - היא טובה כמו כל נטיה מינית אחרת.
משיכה מינית לנשים - היא טובה כמו כל נטיה מינית אחרת.
ציינת שלמרות שאתה נמשך מינית גם לגברים וגם לנשים אתה נגעל ממערכת רגשית עם גברים - לא ברור ולא ציינת למה. האם אתה מפחד מהתגובה של הסביבה? או אולי ממה שהדבר יכול להגיד עליך? ומה בכלל אתה חושב שיכולת אינטימית/רומנטית עם גברים יכולה להגיד עליך?
זה משהו שאתה צריך לבדוק עם עצמך, בלי שום קשר למיניות.
אופק, אתה לא מתאהב בנשים או בגברים, אתה מתאהב באישה או בגבר, מה שחשוב זה שתמצא את האדם שאתה אוהב ותהיה מאושר בחברתו ואל תתן למה שהסביבה מקרינה להשפיע על כך.
אופק אתה איש מדהים, להיות בבלבול ולהודות בכך, זה מאד אמיץ מצדך.
תן לעצמך להתנסות ולבדוק אבל תזהר.
חיבוקים ונשיקות
דבורה
יש עם מי לדבר
03-6205591 א' - ה', 19:30-22:30* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה! ובנוגע למה שלא הבנת
אדם כלשהוא13/07/2011אמרתי שאני נגעל ממערכת יחסים רגשית עם גברים..זה לא בגלל החברה או משהו כזה, זה באופן אישי מגעיל אותי אני לא רואה את עצמי עושה זאת וזה מגעיל אותי..אז אולי עכשיו השאלה שלי ליותר ברורה..והפרט הזה משנה משהו בנוגע לנטייה המינית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל11/07/2011אופק
יש תמיד בפורום אורחים שישמחו לענות לך.
לי אין תשובה מסודרת כמו שאתה מבקש.
זכור מאז שחרב בית המקדש הנבואה לשוטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)