מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבל!מבולבל09/07/2011
היי, אני בחור בן 20 ולאחרונה עלו לי שאלות בכל הנוגע למיניות שלי.
יש לי כל הזמן חששות שמא אולי אני סטרייט בהעדפות המיניות שלי אך ורק בגלל החינוך והחברה שלנו.
כלומר, שאולי אני בכלל נמשך בכלל לגברים ואיני יודע זאת, אולי הדחקתי זאת מגיל ההתבגרות ולמעשה בחרתי לנתב את המיניות שלי כלפי נשים ולא גברים בגלל מה ש"נכון" על פי החברה ועל פי דעתי.
ניסיתי לבחון האם אני נמשך לגברים, אפילו ניסיתי לצפות קצת באתרי פורנו של הומואים.
אני לא יודע אם אני נמשך לגברים או לא, כי יש רגעים וגברים מסויימים שנראים מושכים בעיני, אך אני מרגיש משיכה הרבה יותר חזקה לנשים.
אני פוחד שאולי אני סטרייט בגלל שקשה לי לקבל את עצם הרעיון שאולי אני הומו ושלמעשה אני "מטאטא" דברים מתחת לשטיח.
אני בסך הכל אדם שמקבל הומואים ולסביות כפי שהם וזה בסדר גמור מצידי, אך בכל הנוגע אלי אני מרגיש אני לא מסוגל לקבל מצב בו איני נוטה לפי ה"נורמה" המקובלת – ועל כך אני מרגיש ממש רע עם עצמי.
ממש אשמח לקבל איזשהי הכוונה מכם, באיזו גישה עדיף לי ללכת מול אותן ספקות.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבל! - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל11/07/2011בוקר טוב
תהנה מהבילבול, זה מקובל בימינו.
אין תשובה אחת נכונה לשאלתך. מובן שיש משתתפים בפורום שיודעים יותר משנינו על דרך החיפוש. והם מתנדבים להציע לך כטרמפיסטים טפילים שאינם יודעים לפתוח פורום לעצמם ולתפיסת עולמם.
חפש בקצב שלך וזרום עם מה שקורה לך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפונה, וגם לפרופסור
יש עם מי לדבר13/07/2011שלום רב,
צר לנו שמועברים כאן מסרים כאילו אנחנו טפילים, או מסיתים, או עושים מעשים רעים כלפי בני אדם.
אנו מנסים לתת כאן תשובות לשאלות שבהן מתלבטים אנשים רבים, ועושים הכל כדי לספק להם בעיקר תחושה שכל מה שהם חושבים עליו הוא לא דבר רע והוא לא מוביל לאסון.
כאמור, כולנו בני אדם, ולא משנה מה אנחנו אוהבים או למי אנחנו נמשכים. כולנו בסופו של דבר צריכים לעשות לעצמנו את הבחירות האישיות שלנו, ולהיות שלמים עם עצמנו.
יש לא מעט פורומים שבהם אנו עונים, וכל זה במטרה להיות חלק מהסביבה בה אנו חיים. גם הפורום הזה הוא חלק מהסביבה הזו - קבלו בהבנה את מטרתנו. ואני מדגיש שוב - מטרתנו היא לא חלילה להזיק.
תודה,
טל - יש עם מי לדבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפונה, וגם לפרופסור - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל14/07/2011טל אני שמח שאתה בוחר להודיע לי על שיקוליך.
אני אישית מעדיף לא להידבר איתך בפורום הזה. הוא נפתח כדי לאפשר לפונים לקבל תשובה לשאלתם. אם לך חשוב לדבר עם מי ששואל אנא תשקיע מאמץ ותייצר לך פורום משל עצמך.
אתה מתנהג כטפיל נצמד לפורום מקצועי ודוחף את עמדותיך.
צר לי על חוצפתך זו. אינכם עושים מעשים רעים אתם חודרנייםם ומציצניים בלא קבלת רשות.
אין מה לעשות זה טבעו של עולם המחשבים ומסתבר שזה טבעכם. טפילי ופרזיטי כדי לספק משהו לעצמכם.
תבורכו ותמשיכו להידבר מעמדת הטפיל.
זכור גם הטפיל נהנה מאכילת המזון שהוא גוזל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור - אני לא מבינה מה הבעיה
ליהי17/07/2011הם לא מוכרים שום דבר ולא מפרסמים שום דבר!
נראה שבאמת אכפת להם והם מציעים תמיכה, ואין פה שום עניין של טפילות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההם לא מציעים תמיכה אלא מסיטים
אבי17/07/2011אם הוא יפנה אליהם זה מתכון להומואיות למרות שהוא לא בטוח בעצמו
גם דתיים וכתות אחרות לא מוכרים אבל הם רוצים לסחוף עוד אנשים לתוך התפישת עולם המעוותת שלהם שמנותקת מהמציאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור - אני לא מבינה מה הבעיה - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל18/07/2011ליהי
את צודקת.
אם זה היה מטריד כדי כך אין בעיה לחסום.
תחושתי שהפורום נפתח ומתקיים כדי שיוכלו פונים להתייעץ אית ולא לפתיחת זירה לכל מי שרוצה להביע דעתו.
להערכתי כשאת נצמדת לצילו של מישהו את לוקחת לעצמך מהילתו. לדעתך אם הם רק מציעים תמיכה אין בעיה.
זכותך לחשוב כרצונך וזכותי לבחור לחסום את /שאיני שש שישמיע דאותיו מתחת לאיצטלתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההומופוביה?
שחר28/08/2011דר' וויל, קשה שלא לראות את הנימה ההומופובית בתגובות שלך. אתה בטוח שאתה האדם הנכון עבור הפורום הזה? באים לפה, בין השאר, בני אדם שלא בטוחים בזהות המינית שלהם ומתלבטים אם להמשיך ולהדחיק את עצם ההתעסקות בשאלה, או להתמודד עימה באומץ.
מה הם מקבלים ממך? לעג וביקורת.
לא ראוי. באמת שלא ראוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)