בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    אורטל
    24/07/2011

אני נמשכת לנשים זמן רב במקביל גם קצת לגברים.. בכל פעם שיוצא לי מפגש עם גבר אני לא נהנת מינית,עם האשה יותר נהנת..
    אני בארון זמן רב..אני מאוד רוצה לצאת,אך,ההורים שלי,אני יודעת שהם לא יקבלו את זה..אני נמצאת בתוך מסגרת כזאת של שקר יומי...אני משקרת לעצמי שאני אוהבת גברים כי זה ניראה נורמאלי מה שטבעי לחלוטין... אבל המשיכה ההרגשה שאני מרגישה כלפיי רישה היא יותר חזקה ועצומה לעומת גבר..
    אני לא יודעת אם יבוא יום ואני אספר להם..
    אני לא יודעת באיזה צורה להגדיר את עצמי...
    תוכל לעזור לי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• תשובה לאורטל

קובי - יעמ"ל
    25/07/2011

שלום אורטל,

קראתי את מה שכתבת.
    לא ציינת בת כמה את - עניין די מהותי בהקשר של יציאה מהארון - אך אנסה לענות לך בכל מקרה.

נראה שאת די בטוחה במשיכתך לנשים. זוהי נקודת פתיחה מצויינת.
    ציינת שהתנסית מינית עם נשים ועם גברים - אך מה לגבי קשר רומנטי? האם ניסית לנהל קשר רגשי עם נשים או רק עם גברים?
    זהו עניין שכדאי לבחון, ושאולי יעזור לך למצוא את הדרך להגדיר את עצמך.

את כותבת שאת רוצה לצאת מהארון, אך השאלה היא לא רק אם הם יקבלו את זה או לא, אלא גם אם את מוכנה לספר להם.
    ישנם שיקולים רבים כשחושבים על יציאה מהארון. אם ישנה תלות כלכלית בהורים, צריך לגשת לעניין בזהירות רבה. את גם צריכה להיות מוכנה להתמודד עם שאלות קשות ועם תגובות לא אוהדות.
    ולא, אני לא מנסה חלילה להניא אותך מהעניין. בבוא היום, כשתרגישי שאת מוכנה נפשית וכלכלית להתמודד עם ההשלכות, תהליך היציאה מהארון יכול להיות משחרר ומועיל.

אשמח לשמוע עוד פרטים, ולענות על עוד שאלות במידה וישנן.
    את מוזמנת גם להתקשר אלינו, ל"יש עם מי לדבר", קו הקשב והתמיכה של הקהילה הגאה.
    אנחנו זמינים בימים א'-ה', בין השעות 19:30-22:30, בטלפון: 03-6205591.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאורטל - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    27/07/2011

אורטל שלום
    אני אפילו לא מבין מה קורה לך מכתיבתך. אין לי תשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו