מבובל, עזרה בבקשה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבובל, עזרה בבקשה!
    אהרון
    27/07/2011

אני אהרון, בן 13 יחסית מפותח מינית. בערך מגיל 12 אני בתחלתי להימשך, לכפות רגליים של חברים שלי, ואילו כפות רגליים של בנות לא מעניינות אותי כלל. צפייה בסירטונים שונים עם כפות רגליים של ילדים בעיקר אבל גם גברים גורמים לי להנאה ולזקפה. כשאני רואה כפות רגליים גדולות בדכ אני מרגיש צורך לבהות בהם, ולצערי הדבר אינו נכון לגבי חזה של נשים. אם כי אישה תמיד נראתה לי דבר יותר יפה ומוצלח מגברים עוד לפני התפתחות המשיכה המינית. האם זה אומר שאני הומוסקסואל או ביסקסואל..? עזרה בבקשה!

תודה רבה, אהרון!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבובל, עזרה בבקשה!

הוספת תגובה

• ועוד שאלה קטנה

אהרון
    27/07/2011

ישנה דרך כלשהי שיכולה לגרום לי להימשך לחזה של אישה...?

שוב תודה אהרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבובל, עזרה בבקשה! - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    27/07/2011

אהרון זה אומר שאתה מסתכל אל כפות רגליים ומתעורר מינית. אתה מסתכל למטה ומתעורר. אתה לא בדיוק עושה קשר עם בעל כפות הרגליים ולא מתקרב אליו. אתה מתעורר מינית.
    העזרה לתיתה לך היא במרפאה ולא במשפטים על מסך מחשב. בוא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו