מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבובל, עזרה בבקשה!אהרון27/07/2011
אני אהרון, בן 13 יחסית מפותח מינית. בערך מגיל 12 אני בתחלתי להימשך, לכפות רגליים של חברים שלי, ואילו כפות רגליים של בנות לא מעניינות אותי כלל. צפייה בסירטונים שונים עם כפות רגליים של ילדים בעיקר אבל גם גברים גורמים לי להנאה ולזקפה. כשאני רואה כפות רגליים גדולות בדכ אני מרגיש צורך לבהות בהם, ולצערי הדבר אינו נכון לגבי חזה של נשים. אם כי אישה תמיד נראתה לי דבר יותר יפה ומוצלח מגברים עוד לפני התפתחות המשיכה המינית. האם זה אומר שאני הומוסקסואל או ביסקסואל..? עזרה בבקשה!
תודה רבה, אהרון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה קטנה
אהרון27/07/2011ישנה דרך כלשהי שיכולה לגרום לי להימשך לחזה של אישה...?
שוב תודה אהרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבובל, עזרה בבקשה! - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל27/07/2011אהרון זה אומר שאתה מסתכל אל כפות רגליים ומתעורר מינית. אתה מסתכל למטה ומתעורר. אתה לא בדיוק עושה קשר עם בעל כפות הרגליים ולא מתקרב אליו. אתה מתעורר מינית.
העזרה לתיתה לך היא במרפאה ולא במשפטים על מסך מחשב. בוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)