חוסר חשק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק
    אילנית
    31/07/2011

שלום,אני(23) ובן זוגי(28) יוצאים יחד כ-3 שנים וגרים יחד כ-שנה וחצי. בתחילת הקשר נהגנו לקיים יחסי מין בתדירות די גבוה לאחר חצי שנה בקשר החלה הדרדרות מפעם בשבוע לפעם בשבועיים לאחר מכן פעם בחודש ואף פעם בחודשיים...למשך תקופה ארוכה האשמתי את עצמי והייתי מאד מתוסכלת אם זה משהו במראה שלי,בצורת ההתנהגות שלי לאחר תקופה ארוכה שבן זוגי מתחמק מקיום יחסי ורואה כי המצב משפיע עלי לרעה הוא אמר לי "פשוט לא בא לי" ישבנו ודיברנו על המצב והוא הבהיר לי שפשוט אין לו חשק קיבלתי את זה בהבנה ועם כל הסבלנות וההבנה שבעולם עדיין לא הגענו לפתרון... הוא ניסה ללכת לפסיכולוגית היה אצלה כ-4/5 מפגשים היא טענה שהוא סובל מדיכאון ברמה מאד מאד נמוכה,היה לו מאד קשה ללכת כל שבוע למפגש אצל אדם זר ולפתוח את הלב ולכן הפסיק את הפגישות עימה.
    מאז שום דבר לא השתנה אנחנו מקיים יחסים אחת לחודש(במקרה הטוב) יותר לכיוון אחת לחודשיים.כרגע למשל לא שכבנו כבר חודשיים+..
    לאחרונה הוא גם הפסיק לגעת בי בליטופים ונשיקות כי כל צעד מיני שהוא עושה אני מפרשת כרצון לקיום יחסים אז אפילו את המגע המינמילי הוא הפסיק כדי שאני לא ארצה לשכב...
    המצב מאד רגיש וקשה לדבר איתו על זה לפני כשבועיים הוא אפילו רצה לסיים את הקשר בינינו כי הוא אינו יכול להתמודד עם תחושת התסכול שיש לו מכך שאני מתוסכלת..
    הוא אמר לי שלפסיכולוג הוא לא רוצה ללכת קשה לו עם זה נפשית הצעתי טיפול זוגי והוא היה מאד נגד בעמדה מאד פרימיטיבית "אני לא נשוי 30 שנה אין סיבה שאלך לטיפול לזוגי"...לשנינו קשה מהמצב ודי מתעלמים מהבעיה על פני השטח ובשגרת היומיום. אך שנינו בתוכנו מודעים לקיומה... קראתי מאמרים וחשבתי כי אולי מדובר במאניה דיפרסיה ,נוסף על הדיכאון(שמצאה הפסיכולוגית) גיליתי לאחרונה שאימו סובלת ממחלה זו וחקרתי את הנושא יש לו סיפטומים שמתאימים למחלה כמו מחלת קניות מטורפת של דברים שאינם הכרחיים ויקרים מאד כמו למשל לרדת לסופר לקנות חלב ולחזור עם מחשב חדש (שכבר יש 3 בבית...) לפעמיים יש לו מצבי רוח משתנים אך השבו את תשומת ליבי כי במאינה דיפרסיה אין חוסר חשק מיני אלא עודף חשק...
    באמת אובדת עצות ולא יודעת ממה תופעת החוסר חשק נובעת...אשמח לקבל את חוות דעתכם לטיפול בנושא.
    תודה רבה,אילנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק

הוספת תגובה

• חוסר חשק - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    01/08/2011

אילנית
    הפסיכולוגית איבחנה וזו זכותה.
    לי לא ברור אם בנזוגך מדוכא או או סתם בלי חשק מיני אלייך.
    תשובה לשאלה זו יכולה להינתן בפגישה זוגית.
    מה הוא חושב על הדיכאון שמצאה הפסיכולוגי?
    אין פיתרון ברשת אלא לפנות לבדיקה אצל איש מקצוע.
    מה הוא עושה עוד חוץ מלא לקיים איתך. את נהנית מהקשר המיני הזה או מששהו אחר?
    דברי איתי עלייך לא עליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך..קצת על עצמי

אילנית
    02/08/2011

אני מאד רוצה לפנות לייעוץ זוגי אך הוא לא מוכן...
    אני מאד אוהבת אותו ואם נוציא את עניין המין לרגע גם מאד טוב לי הוא מספק אותי מכל הבחינות הוא החבר הכי טוב שלי...אבל בכל זאת אי אפשר להתעלם מעניין המין...
    קיימתי יחסי מין לפני כשנה עם בחור שהיה לי איתו קשר מיני בעבר אך לאחר מכן חזרתי הביתה מתוסכלת עם הרגשה נוראית של בגידה...
    כמובן שלא סיפרתי על כך לבן זוגי אך מאז אפילו לא חשבתי לפנות לגבר אחר...
    אני מאד מתוסכלת מהמצב...חשבתי כבר לנקוט בצעד חריף כמו למשל לעזוב את הבית ולעבור להורים שלי עד שהוא יחליט מה לעשות עם עצמו אבל קשה לי עם זה נפשית... המחשבה של לעזוב אותו ומה יהיה אם הוא לא יטפל בבעיה..אז מה לא נחזור?!
    קשה לי מצד אחד לעזוב אותו אבל מצד שני מאד קשה לי להשאר אני הולכת לישון כל לילה במין אכזבה...אני מצפה להיות עם בן זוגי במיטה ולקיים יחסים..
    אני בטוחה שהוא נמשך אלי הוא מנשק,מחבק ומלטף המון..אם אני ישנה עם חולצה הוא מבקש ממני בלילה להסיר אותה על מנת שיוכל לחבק אותי ולהרגיש אותי ולא את החולצה.. אני בטוחה שהוא נמשך אלי אבל לא משנה מה אני אעשה כדי לקדם את החיבוקים למין הוא עוצר אותי...

היו בעבר מצבים שבהם התחלתי במין אוראלי והוא ביקש ממני להפסיק....למרות שכתוצאה מכך הייתה לו זקפה...הוא ביקש להפסיק הזקפה ירדה ושם זה נגמר...
    זקפה יש לו..הוא לא סובל מאין-אונות...פשוט לא בא לו...
    השבוע שכבנו במיטה התנשקנו בתשוקתיות דבר שמאד התגעגעתי אליו ופתאום משום מקום הוא עצר אותי ואמר די את מתחרמנת מזה ולא בא לי...
    איך אפשר להתמודד עם משפט "לא בא לי!??!"
    עוד דוגמה היא שטסתי לחול לחודש וחצי כשחזרתי הייתי בטוחה שאחרי כלכך הרבה זמן שלא התראינו הוא יאסוף אותי מהשדה וישליך אותי למיטה..הוא אכן אסף אותי מהשדה את המיטה ראיתי רק אחרי שבועיים כלומר שגם הגעגוע לא עשה לו חשק ושוב עברו להם חודשיים עד ששוב שכבנו....
    אני יכולה להעיד על עצמי שאני אדם מאד מיני,עוד לפני שהתחלנו לצאת,אני אוהבת מין,נהנת ממין ומבחינתי כל אם לא מקיימים יחסים פעמיים/שלוש בשבוע משהו לא בסדר...אבל מתחילת הקשר הבנתי שהוא לא כמוני והרפתי,התפשרתי,באתי לכיוונו אבל מכאן ועד לפעם בחודשיים וגם הפעם בחודשיים הזו היא די כדי "להשתיק" אותי לחודשיים הבאים.
    אני מאד מתוסכלת..איך מתמודדים עם זה"? איך אני גורמת לו לטפל בבעיה בלי לפגוע ביחסים שלנו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך..קצת על עצמי - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/08/2011

אילנית שלום,
    אלו היחסים שלכם. את,צריכה להיות נחשקת ורצויה זה עולה מתיאורך.
    הוא לא ברור. משהו במין שלו לא ברור. הוא יודע את ה"עבודה". אין לו עונג מלספק את תאוותך.
    אם לא תימצאו דרך להידבר הסוף בלתי נמנע.
    טוב לפנות לעזרה כי הצורך שלך להיות רצויה ונחשקת לא נענה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפנקי את עצמך

mosha
    08/08/2011

בדיסקרטיות שמרי על המשפחה...ואל תותרי על מנעמי החיים...עכשיו זה תלוי בך. בהצלחה.....ציצו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו