שאלה בקשר לסקס אנאלי הומוסקסואלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לסקס אנאלי הומוסקסואלי
    ראובן
    11/08/2011

אנו שני גברים בני 30 המקיימים יחסי מין הומוסקסואליים. אני הגבר האקטיבי וכמעט תמיד כאשר אני חודר לבן זוגי מאחור הוא גונח מכאבים והנאה יחד. את זה אני יודע משום שתמיד לאחר אקט מיני פי הטבעת שלו נפצע ועל איבר מיני נותרים שאריות זרע ודם. אנו מנסים חומרי סיכה שונים אך לא תמיד זה עוזר . אני רוצה לצין כי איבר מיני הוא באורך ממוצע אך הוא די עבה. כאשר אני גומר ומנסה לשלוף החוצה את איבר מיני מישבנו, הכאב שלו מתגבר ואנו עושים זאת (שולפים החוצה את איבר מיני) לאט ובעדינות ואז מייד לאחר מכן נוזלים החוצה שאריות הזרע המעורבבים בדם ונוזלים נוספים והם גורמים לכך שזה שורף לבן זוגי. הדבר מאוד מעיב על יחסי המין שלנו כי לאחר מכן אין אפשרות לקיים יחסי מין אנאליים עד שהמקום מתרפא.
    מה ניתן לעשות כדי לא לסבול כי אנו לא רוצים לוותר על יחסי המין שלנו.
    סליחה על התיאורים המפורטים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לסקס אנאלי הומוסקסואלי - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    14/08/2011

ניכר 'אתם נהנים לשרוף את הנר משני קצותיו.
    לטכניקה תתיעץ באתר של גייס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לסקס אנאלי הומוסקסואלי

יש עם מי לדבר
    28/08/2011

שלום ראובן,
    קודם כל רציתי לציין שבתוך דבריך ניכרת דאגה אמיתית לבן הזוג שלך, וזה ראוי להערכה.
    לשאלתך, דם בפי הטבעת כשלעצמו לא בהכרח מעיד על כאב. כמויות מזעריות של דם יכולות להיות עדיין במסגרת מצב תקין, שכן מדובר באיזור מאוד רגיש ועדין, אך כמויות גדולות יותר עלולות להצביע על בעיה רפואית, ויכול להיות שכדאי לבן הזוג שלך להתייעץ עם רופא מומחה בנושא. אני וודאי לא אנסה לעשות אבחון בהתכתבות, זה יהיה חסר אחריות מצידי. דבר אחד בטוח – אם לאחר קיום היחסים הוא במשך זמן רב לא מסוגל לחזור ולקיים איתך יחסי מין מלאים כי כואב לו, זה וודאי אינו מצב אופטימלי. ציינת שאתה "יודע" איך הוא מרגיש, כי הוא גונח מכאבים. אך לא ברור לי האם יוצא לך גם לדבר איתו על הנושא.
    חשוב מאוד שתזכרו שיחסי מין לא חייבים להיות "הכל או כלום", ויש עוד הרבה דברים אחרים שאפשר לעשות במיטה וליהנות מהם, ושלא כוללים מין אנאלי. המצב האידאלי הוא כמובן, כששני הצדדים נהנים. ועם זאת, כשזה לא מתאפשר – ניתן לשאוף למצב שבו האחד נהנה והשני אינו סובל – והוא וודאי עדיף על מצב שבו אחד נהנה והשני סובל. ובמקום הזה חשוב מאוד שתהיה קשוב לצרכים שלו.
    ברמה הפרקטית – אני מניח שאתרי פורנו לגייז הם לא המקור המתאים ביותר ללמוד "טכניקה". הטכניקה היא דבר מאוד אישי, ומה שמתאים לאחד – לא בהכרח מתאים לאחר. לכן חשוב מאוד שתהיו קשובים זה לצרכים וליכולות של זה, ותהיו מספיק פתוחים אחד עם השני כדי לדבר על הנושא, ומתוך כך גם להגיע לפתרון שיתאים לכם. יכול להיות שהכנה מוקדמת ממושכת יותר תוכל לעזור לבן זוגך, יכול להיות שלפני החדירה אפשר להתחיל עם אצבע ואז שתיים – איני סקסולוג, ולכן אני לא יכול לתת לכם פתרון מוכן – המטרה שלי היא דווקא לעודד אותכם לגלות דברים זה על זה בכוחות עצמכם, מתוך דיאלוג, שיחה פתוחה וגלויה, שיתוף. ואם שום דבר לא יעזור – נסו להיעזר ברופא סקסולוג שיוכל להשיא עיצות פרקטיות.

בהצלחה,
    אלון,
    יש עם מי לדבר,
    קשב ומידע לקהילה הגאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו