מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ידיד הומונירית24/08/2011
שלום אנשים !
יש לי ידיד שאני מתה עליו , רגיש טוב חמוד ביישן חכם הכל !!
מעולם לא הייתה לו חברה הוא ביישן ומפחד לשמוע לא .
חשוב לי להגיד שהוא בן 21 ושהוא נראה טוב , תמיד חשבתי שיש בו משהו מוזר ושיש מצב שהוא לא בקטע של בנות , אבל הוא בעצמו לא ידע את זה .
בקיצור אתמול הייתה הפעם הראשונה שבאת דיברנו על הנושא , והוא אמר לי שהוא מרגיש שהוא מעריץ וחולה על הקצין שלו ושהוא בדכאון מזה שהזמן בצבא הולך ונגמר ואז הוא כבר לא יראה אותו הוא מקנא כשהוא מדבר עם חיילים אחרים הוא נעלב אם הוא אומר לו שהוא לא סומך עליו , הוא עוקב אחריו ואפילו אמר לי שהוא מקסים אותו , כשאמרתי לו אלון , נראה לי שזה אהבה , הוא אמר" כן אבל איזה ?, לא הומאית נכון ?"
הוא דיי מפחד מזה , וחשוב לי להבין אם זה באמת מעיד על זה שהוא הומו , בחיים הוא לא התנסה עם אף אחד\אחת . אם למישהו יש משהו שיכול לעזור לו ויגיד לי את זה אני אודה לו , תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לפניה
יש עם מי לדבר24/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפניה
יש עם מי לדבר24/08/2011הי, הדאגה והאיכפתיות מצידך ראויים להערכה, ניכר שיש ביניכם מערכת יחסים חברית
כנה.
קורה שאנחנו נמצאים במקום בו אנחנו מגלים על עצמנו דברים, שלא תמיד קל לנו לקבל
ולהשלים איתם.
מה שחשוב כרגע לחברך הוא, לא להכניס את עצמו להגדרות, שאינן חשובות, לפחות עד לזמן שבו יקבל את עצמו, בין אם הוא הומו או סטרייט, או כל נטיה מינית אחרת.
חשוב לו לקחת את הזמן ולבחון עם עצמו את תחושותיו, נטיותיו ואהבותיו, ובמידת הצורך
אפשר גם להעזר בגורם חיצוני (כמו פסיכולוג, עובד סוציאלי), שיכולים לסייע.
בכל מקרה אנחנו פה להקשיב ולתמןך.
מקווה שעזרתי.
מירי
יש עם מי לדבר
קשב ומידע לקהילה הגאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא
**27/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)