מבולבל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבל
    רון
    29/08/2011

היי, לי כמובן מגיל מאוד קטן ברור לי שאני הומו.. אני בן 18 ויצאתי לפני שנה מהארון.. אני נמצא במצב נפשי מסתכל ומדכא, מגיל קטן אני מרגיש אישה.. אבל תמיד הדחקתי את זה.. עד שהתבגרתי והכרתי המון חברים מהקהילה... וכולם סביבי התחילו תהליך של שינוי מין.. (הורמונים) ויש כאלה שכבר יותר מתקדמות.. ואני רואה אותם ומקנא.. אני לא יודע מה אני.. יצא לי "להתחפש" ולצאת איתם לרחוב\ מסיבות ( אין צורך להגיד שנראתי אישה לחלוטין, כי יש לי נתונים טבעיים).. אני לא מתחיל בתהליך בגלל משפחתי שכנראה לא תקבל זאת בכלל.. ויותר מזה אני לא יודע אם אני באמת רוצה בשינוי, או שאני סתם "מושפע" אני נמצא במצב של דיכאון רציני,נופל לי חתיחות מהשיער והמצב הביראותי שלי הולך ומדרדר.. אני חייבל לעשות משהו :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבל

הוספת תגובה

• מבולבל - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/08/2011

יש עם מי לדבר הם אתר של אנשים עם מיטמנות. תתיעץ איתם.
    בעיני גיל 18 עם כזו בהירות על זהותך מחייב התייעצות מקצועית ולא ברשת על המסך כשכולם קוראים.גם זו מין "התחפשות".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו