מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלרון29/08/2011
היי, לי כמובן מגיל מאוד קטן ברור לי שאני הומו.. אני בן 18 ויצאתי לפני שנה מהארון.. אני נמצא במצב נפשי מסתכל ומדכא, מגיל קטן אני מרגיש אישה.. אבל תמיד הדחקתי את זה.. עד שהתבגרתי והכרתי המון חברים מהקהילה... וכולם סביבי התחילו תהליך של שינוי מין.. (הורמונים) ויש כאלה שכבר יותר מתקדמות.. ואני רואה אותם ומקנא.. אני לא יודע מה אני.. יצא לי "להתחפש" ולצאת איתם לרחוב\ מסיבות ( אין צורך להגיד שנראתי אישה לחלוטין, כי יש לי נתונים טבעיים).. אני לא מתחיל בתהליך בגלל משפחתי שכנראה לא תקבל זאת בכלל.. ויותר מזה אני לא יודע אם אני באמת רוצה בשינוי, או שאני סתם "מושפע" אני נמצא במצב של דיכאון רציני,נופל לי חתיחות מהשיער והמצב הביראותי שלי הולך ומדרדר.. אני חייבל לעשות משהו :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבל - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל29/08/2011יש עם מי לדבר הם אתר של אנשים עם מיטמנות. תתיעץ איתם.
בעיני גיל 18 עם כזו בהירות על זהותך מחייב התייעצות מקצועית ולא ברשת על המסך כשכולם קוראים.גם זו מין "התחפשות".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)