מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי בעיות בתפקוד המיניליאת12/09/2011
שלום רב,
אני לסבית ויש לי בעיות בתפקוד המיני. אני בת 26 ומאז ומגיל 17 אני סובלת מבעיה שאני לא מוצאת לה פיתרון. אני מתגרה מינית ללא בעיה ואני מאד אוהבת מגע מיני. אבל מה שקורה לי זה שאיך שמתחיל מגע בדגדגן אני נהנית מאד ואז בשנייה אני מרגישה כאילו גמרתי ואני לא בטוחה שזה לגמור כי לוקח לי עניין של כמה שניות וזה נעלם מהר ואני לא מצליחה לקיים ככה יחסי מין עם בנות. אני גם מרטיבה מהר מאד והרבה איך שמתחיל מגע מיני הכי קטן שיש ואני מתחילה לדאוג כי אני לא יכולה להינות מחיי המין ככה והצב שנוצר הוא שאני לא עושה את זה בכלל כי כל פעם קורה לי המקרה הזה שאני כאילו גומרת אחרי שנייה ונעלם לי כל החשק.
מה הבעיה שלי? יש סיכוי שיש לי בעיה פיזית מבפנים שעלולה לגרום לזה? אולי עיצבית?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי בעיות בתפקוד המיני - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל13/09/2011ליאת,
שאלתך מרתקת . את נותנת לעצמך תשובות של בנים ש"גומרים" מהר.
אצלם קוראים לזה לגמור כי עם השפיכה נגמרת הזקפה וצריך פסק זמן עד הזקפה הבאה וכו'.
אצלך מופיעה התגרות מהירה ויופי של רטיבות רק זה קורה לך מהר כ"כ ואת מרגישה שזה בורח לפני שנהנית. מה עם המשך הגירוי אחרי הפעם הראשונה. את אישה ואינך חווה את הגל שנשאר לעוד גל ולעוד גל. מה קורה לך כשאת מאוננת? האם גם שם זה נגמר לך לפני שאת מספיקה למצות את העונג שלך?
היי סבלנית ולימדי לשמר את יכולתך להפוך לסערה ולא רק גל של התחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)


.jpg)
