מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם ייתכן שאני א-מיני ומה לעשות?בן 3206/10/2011
שלום.
אני בן 32.
הבעיה היא שאין לי שום עניין בסקס. אני לא מסתכל על נשים, לא מדמיין את עצמי בסיטואציות מיניות ובאופן כללי זה לא חסר לי.
את הבתולים איבדתי רק לפני כשנה עם הבחורה היחידה ששכבתי איתה. יצאתי איתה כחודשיים ושכבנו כמה פעמים - זה היה בסדר אבל לא מטורף.
אני יכול לעבור חודשים רבים (וגם שנים רבות) בלי שום קשר - זוגי או מיני, וזה לא כל-כך חסר, וזה מטריד אותי שזה לא ממש חסר לי (ציפיות חברתיות...).
אני צריך גם לציין שגם קשרים חברתיים אין לי יותר מידי ובדרך כלל אני לבד (אין לי ממש חברים).
לאחרונה אני שומע יותר ויותר על אנשים שהם א-מיניים.
האם יכול להיות שאני א-מיני? מה לעשות אם כן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ייתכן שאני א-מיני ומה לעשות? - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל17/10/2011בן 32,
אין לי תשובה מובהקת שתעזור לך להגדיר את הדברים.
העובדה החשובה היא שאתה יכול לקיים יחסי מין מניסיונך האישי. אין בכך תשובה לשאלת הזהות החרמנית אך יש בכך תשובה לשאלת היכולת להקים משפחה.
יכולתך לייצר קשר חברי, חברותי מלווה אותך מקידמת דנא.
האם תוכל לייצר סוג של קשר זוגי ולבנות תא משפחתי היא אחת השאלות עליהן תקבל תשובה רק בהמשך הדרך בחייך. טוב לך אולי להתלבט ולהחליט אם אתה מעוניין לפתח ולפתור את הבעיה.
היותך א-מיני היא דרך לנסח את שאלת הזהות השאלה שאני מוסיף קשורה ביכול בניית הקשר הבין אישי.
רק התנסותך הבין אישית תקנה לך תשובה על המשך חייך. לתחושתי החלטותיך אינן מונחות מין .בהצלחה בהמשך ניווטך בחיים עצמם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בריא להיות לבד
יניר01/11/2011אשמח להיות חברך שאם תרצה כמובן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתל אביב
רוזלי03/12/2011שלום,
אני א- מינית ו מאוד רוצה ילד,יש על מה לדבר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 32 שלום
אלון04/12/2011יש פורום א-מיניים בתפוז, שהוא מאוד פעיל, תומך ומסביר פנים.
אתה יותר ממוזמן להעלות שם את כל תהיותיך, מחשבותיך ותחושותיך,
ואני משוכנע שתקבל שם הרבה הבנה ואמפתיה מחד, ומידע רלוונטי מאידך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)