לא סגור על עצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • לא סגור על עצמי
    אנונימי
    14/10/2011

    אני בן 20 והייתי במערכות יחסים עם בנות בחיים שלי. כרגע אני במערכת יחסים עם מישהי וחיי המין שלנו יפים ומלאים בתשוקה, אך בסתר לבי אני נמשך לגברים יפים ומרגיש אליהם משהו, משהו בי רוצה לגעת בהם ושייגעו בי בחזרה. בנוסף אציין שאני גולש מדי פעם לאתרי פורנוגרפיה של הומואים. מה נסגר איתי?!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא סגור על עצמי

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • מה נסגר ?

    יש עם לי לדבר
    16/10/2011

    היי,
    קודם כל זה מצויין שיש לך חברה ויש לכם חיי מין נהדרים, וזה נשמע שאתה מאד מרוצה ושמח ממערכת היחסים הזו - וזה אחלה. גם היו לך חברות לפני כן - ובכלל נשמע שאתה יודע מה אתה מחפש במערכת יחסים ויודע ליהנות ממערכת יחסים בריאה.
    העובדה שאתה מדי פעם מפנטז על גברים אחרים, נמשך אליהם, ולפעמים צופה בפורנו הומואי לא צריכה להבהיל אותך. היא קודם כל מעידה על סקרנות, עניין, מיניות תוססת - והכל בסדר עם זה.

    האם זה אומר משהו על עצמך ועל הזהות שלך? רק אתה תוכל לגלות בהמשך, מין הסתם. רבים וטובים מסתקרנים, מתעניינים, משתוקקים, מפנטזים - וזה לגיטימי לחלוטין ואפילו בריא. לא מעט אנשים, בעיקר צעירים, מסתקרנים, משתוקקים, ורוצים לנסות כל מיני דברים, וכן - גם פנטזיות על גברים אחרים, והם עדיין מגדירים את עצמם סטרייטים וחיים חיים סטרייטים בריאים מלאים ומלאי תשוקה. יש גם לא מעט שניסו מגע מיני עם גבר אחר, במסגרת הניסוי והגילוי המיני. זו הסיבה שבני נוער רבים מדי פעם מגיעים לסיטואציות של אוננות משותפת, מגע, ולעתים גם יחסים מלאים יותר עם חברים שלהם. וזה בדרך כלל מצביע רק על סקרנות, עניין, תיאבון מיני, וחלק מהתהליך הגילוי העצמי הטבעי.

    יש גם אפשרות, כמובן, שאתה דו מיני. שבעצם יש לך את האפשרות והיכולת ליהנות משני המינים, לקיים יחסים מלאים מרגשים ומלאי תשוקה עם שני המינים.
    אולם אלה דברים שרק אתה תוכל לגלות על עצמך בהמשך הדרך, אם תרצה.
    בינתיים הדבר החשוב ביותר הוא שלא תילחץ. לא קרה שום דבר. את תלחיץ את עצמך ואל תדחוק בעצמך. תהנה ממי שאתה, תהנה מהחברה, ממערכת היחסים, מיחסי המין מלאי התשוקה, וכן - אם אתה רוצה - תן לעצמך להנות גם מפורנו הומואי.

    יכול להיות שבמשך הזמן תרגיש שמשהו עדיין חסר, שמשהו מטריד אותך, שאתה רוצה ומרגיש צורך לנסות דברים אחרים, ויכול להיות שתרגיש מסופק ממה שיש לך. הדבר הכי חשוב בכל מקרה - הוא לא להלחץ ולא להבהל ולהיות קשוב לעצמך.

    ובכל מקרה אם תרצה לדבר, לפרוק, להתייעץ - אנחנו תמיד כאן בשבילך


    ניר,

    יש עם מי לדבר

    ימים א-ה 19:30-22:30
    03-6205591

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • לא סגור על עצמי - תגובה

    ד''ר יעקב מאיר וייל
    17/10/2011

    אנונימי
    זה שאתה אדם מיני ברור משאלתך. האפשרות הדו-מינית עולה משאלתך ונראה שכלפיה אתה עדיין אמביוולנטי.
    האם אתה שואל על "נסגר" כשהאפשרויות עדיין פתוחות בפנייך?
    אין ביכולתי לענות לך על סגירה כשהכל בעיניך עדיין פתוח. יש לך דרך לפניך. הבילבול כשאתה בקשר הטרו מתגמל מתגבר מעצם החוויה.
    האם תעיז להתנסות בקשר עם גבר זו שאלתך המשתמעת. רק לך פתרונים. יתכן ותמשיך לצפות, להתגרות ולהגיע לפורקן ממיניותם של אחרים.
    בברכת מועדים לשמחה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו