מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעייה בתפקוד מיני..ל18/10/2011
שלום לך ד"ר, יש לי בעייה, אני נמצא במערכת יחסים ארוכה עם חברתי וכשניסינו לקיים יחסי מין בפעם הראשונה לא הצלחתי להגיע לזיקפה, דבר שמנע מאתנו לקיים יחסי מין. מאז בכל פעם שאנחנו מנסים לקיים יחסים אני נלחץ ולא מצליח להגיע לזקפה או שהזקפה נגמרת לפני שאני מחדיר.. ניסיתי להיעזר בכדורים שכמעט ולא עזרו ובנוסף לכך אני צעיר ולא רוצה להשתמש בכדורים.. חברתי נמצאת בצבא ובכל פעם שהיא לא לידי אני חושב עלייה ומגיע לזקפה בלי בעייה אך כשאני ליידה פתאום אני לא מגיע לזקפה ומרגיש כאילו אני לא נמשך אלייה ואין לי חשק יותר לקיים יחסי מין (בגלל שאני לא מצליח ונלחץ מזה).. אני נורא אוהב את חברה שלי ונמשך אלייה (אני לא הומו, זה בטוח).. אבל נשבר לי הלב בכל פעם שאני לא מצליח, דבר שגורם לי לבעיות.. מה אפשר לעשות?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעייה בתפקוד מיני.. - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל18/10/2011ל,
שלום וחג שמח לשנים.
אתם מנסים להכניע את חרדת הביצוע והציפיה.
אין ספק שאתה תקין גופנית.
איני יודע מה ניסיונך המיני הקודם וגם לא ברור אם חברתך כבר חוותה משגל וחדירה לפני יחסיכם.
נכון יהיה לא להילחץ ואולי גם להידבר יחדיו עם איש מקצוע.
אם ברצונך להמשיך בשאלותיך ברשת בברכה.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ל18/10/2011לשנינו מדובר בפעם הראשונה.. אני הייתי בקשר עם בחורה קודם לכן אך זה לא כלל יחסי מין מלאים, אצל חברה שלי זאת לגמרי הפעם הראשונה.. רציתי לדעת איך אני יכול לפתור את הבעיה בעצמי כי כבר ניסיתי לחשוב על כל דבר אפשרי.. ואם צריך איש מקצוע אז למי לפנות?! אם זאת לא בעייה גופנית אז אין טעם לפנות לאורולוג.. אז לסקסולוג?! לפסיכולוג כדי שיסביר איך להוריד את הלחץ?! מה בדיוק אפשר לעשות?! תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל19/10/2011ל
חג שמח, נכון יהיה להעזר בסקסולוג באיזורכם.
שניכם "בתולים" ולא מיומנים.
לא פלא שהדבר אינו עולה יפה ספונטנית.
יש רשימה של מטפלים מיניים באתר של ITAM. תבחרו לפי איזור מגוריכם.
זיכרו כולו עוברים את שלבי ההתחלה ובסופו של דבר רוכשים מיומנות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)