מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אני הומו או פדופיל?כפיר30/10/2011
אני בן 22 יוצא צבא יחידות מובחרות.בחורות כרגע הן כאב ראש בשבילי.
יש לי חולשה לנערים בני 12 עד 15 בערך וזה אומר שאם הם מבקשים ממני עזרה במחשב או משהו דומה שאפשר לעזור אני מיד נרתם למשימה ועושה זאת מרצון ואפילו מוכן להקדיש שעות רק כדי לעזור.אני בן זקונים וכל חיי רציתי אח קטן שלא קיבלתי.הכרתי ילד בן 14 שביקש ממני עזרה המשיך לבקש ולבקש ואני מיד המשכתי לעזור. התקרבנו מאוד בשיחות בכדורגל עד שזה הגיע למצב שישן איתי במיטה אך חלילה אין לי נטיות מיניות אליו או לנער אחר רק חיבקתי אותו בלילות וזהו זה.עם הזמן מכיוון שישן אצלי הרבה אמו החלה לפקפק ומיד אסרה עליו להיפגש איתי יותר. לקחתי את הדבר בצורה קשה שרציתי לשים קץ לחיי היו לי לחצים בחזה ורציתי רק למות.
מה זה היה בבקשה עיזרו לי אין לי נטיות מיניות לגברים אז למה זה קורה לי.
ולמה אני חושב שבנות הן כאב ראש בשבילי כרגע.
האם זהות המינית שלי טרם מגובשת? האם יש סיכוי שאהיה הומו בעתיד?
אנא עיזרו לי אני צריכה ייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני הייתי שם..
יניר01/11/2011יהיה בסדר.,..הוא יבוא לבד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן
יש עם מי לדבר03/11/2011באופן כללי, אני לא יודע לגבי הנטייה המינית שלך. לא ציינת אם אתה נמשך לבנות, לבנים, לשניהם ואולי לאף אחד. משיכה מינית הינה רצף, בקצה אחד משיכה לבני המין שלך ובקצה השני משיכה לבני המין האחר. רוב האנשים מצאים איפשהו על הציר, קרוב יותר לאחד הצדדים, או באמצע.
מותר לך לא לגלות עניין בבנות, כמו שמותר לך לגלות עניין בבנים. זה שעד עכשיו "בנות עשו לך כאב ראש", לא בהכרח אומר שכל הבנות יעשו לך כאב ראש, ולא מצביע על המשיכה המינית שלך. לעניין המשיכה המינית, רלוונטי המגדר של מי שמעניין אותך (כלומר "על מי אתה מפנטז...")
אתה מתאר סיטאוציה בה אתה מגלה עניין בנערים שצעירים ממך. מתוך דבריך לא ברור מה העניין שאתה כן מגלה באותם נערים. אמנם מדובר בחברות, אבל כזאת שמלווה באנטימיות, ויכולה להעלות סימני שאלה למי שמביט על זה מהצד.
בנקודה זו אציין שגיל ההסכמה לקיום יחסי מין בין בגירים הינן 16, ומגע (גם לא מלא) עם קטין מתחת לגיל זה, אפילו שנעשה בהסכמת שני הצדדים, הינו עבירה על החוק.
אנחנו לא יכולים לשלוט על מחשבות שעוברות בראש, אבל כן יש לנו שליטה ואחריות על המעשים שאנחנו עושים, ועל גם אם לא ברורים לך הרגשות כלפי אותו בחור, האחריות היא שלך לנהל את הקשר כך שיתנהל באופן לא מיני.עצם הפנייה שלך בשאלה הזאת מעידה על האחריות שאתה מרגיש בסיטואציה, ועל כך ברצוני לחזק אותך בהתמודדות.
אם אתה מרגיש שאתה מתקשה לשמור על הקשר באופן הזה, אז בהחלט יש מקום לפנות לטיפול מקצועי שייסיע לך.
לסיום אתייחס לתגובה שלך לסיום הקשר עם אותו בחור בשל האיסור שאימו הטילה. זה קשה לאבד חבר, ובטח אדם שקרוב אליך ואתה מגלה איתו אינטימיות. לעיתים הדרך להתמודד עם האובדן היא להקיף את עצמך במעגל חברים שיכול לתמוך בך ברגעים קשים. מתוך התגובה שלך אני למד שהמעגל הזה אינו רחב אצלך, ואולי יש מקום להרחיב אותו, גם לחברים בני גילך...
בהצלחה
כפיר
יש עם מי לדבר, קשב ומידע לקהילה הגאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני הומו או פדופיל? - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל03/11/2011כפיר קיבלת המון תשובות של תומכים למיניה. אתה יכול להנות וליצור קשר איתם, מרכזי התמיכה למיניהם יהנו לתמוך בך.
מבחינתי לא אמרת מילה על מיניותך. אם כדבריך עברת מסלול של יחידות "מובחרות" אני מניח שעברת רגעים של קירבה ואמון עם גברים אחרים.
איני יכול לענות ולייעץ לך בפורום זה.
אתה צריך עזרה לדעתך? פנה לכיוון מקצועי ולא למקום שאין בו הידברות. בטח לא בהצהרות על זהותך המינית שלא נתת עליה כל פרט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)