מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקפה וחדירהמורן15/11/2011
אני בת 25 בתולה מסיבות כאלו ואחרות...
יש לי בן זוג כבר חצי שנה, בניסיון הראשון לקיים יחסי מין איבר המין שלו לא החזיק זקפה בניסיון לחדירה.
מאז לא ניסינו שוב, אנו מענגים אחד את השני בדרכים אחרות.
בן זוגי מגיע לזיקפה, איני יודעת אם היא נחשבת למספיק קשה בשביל חדירה. הוא מגיע לשפיכה ולאורגזמה.
מעוניינת לנסות לשבת עליו ולהחדיר את איבר מינו לתוכי כדי לשבור את מחסום המבוכה.
אך מפחדת שאם הזיקפה לא חזקה מספיק אגרום לו לנזק?
איך מעלים את הנושא כדי להגיע לפיתרון והבנה, כי סך הכל אני לא ממש יודעת מה הבעייה? אשמח לעצה אני נבוכה ומיאשת מהמתב מאוד רוצה לקיים יחסי מין מלאים עם בן זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקפה וחדירה - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל16/11/2011מןרן,
שאלתך מזמינה שאלה. באמרך בתולה את אומרת כי לא החדרת לעצמך לרתיק מאום? אף לא אצבע?
אם כך נכון אולי ששותפך יחדיר לרתיקך אצב או שתיים. גם הוא יבין שיתן לחדור ל"אותו מקום". בשלב השני אחרי ביתוק הקרום בדרך זו דברי אלי שוב.
לא נכון לחשוב שיש ליקוי בקישוי. נכון צלשתף פעולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פרטים
מורן22/11/2011החדרתי ויברטור, הקף של 8 ס"מ ובאורך של 13 ס"מ
החדרתי ללא בעייה עוד לפני שהייתי בקשר עם בן זוגי...
זו לא הבעייה, אני לא מפחדת ולא חוששת, הבעייה כנראה היא אצלו, שוב אני מניחה שזה לא קרה לו רק איתי.
אני אוהבת אותו מאוד ופשוט לא יודעת איך לדבר על זה איך להתחיל? לא רוצה להביך אותו ולא להלחיץ אותו...
זה מאוד מטריד אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פרטים - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל23/11/2011מורן בוקר טוב
כמו שזה נשמע מתיאורך איקיימת בעיה "מכנית". הקושי העיקרי הוא ההתנסות. למה שלא תפנו יחדיו לייעוץ מקצועי אצל סקסולוג/ית.
אם את מפרשת את הדברים נכון והוא אכן צריך עזרה עדיף לדעתי לא ברשת שכולם קוראים.
מדוע הוא לא כותב אלי את הצד שלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר השתלה
אבי28/12/2011אני לאחר השתלת כליה מיזה מס' שנים.
לפני ההשתלה תיפקוד המיני שלי והזיקפה מעולה
רק לאחר ההשתלה ומאז שאני משתמש בהמון כדורים
נגד דחיית השתל לחץ דם וכו אין זיקפה כמו שצריך
וזה מטריד אותי נורא לבת זוגתי גם זה מפריע האים
יש איזה פיתרון לבעיה זו.
יש לציין שלאחר מס' שנים טובות של ההשתלה
אני לוקח כ 20 כדורים ליום לא כולל זריקות אנסולין.
תודה אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר השתלה - אבי
ד''ר יעקב מאיר וייל29/12/2011אתה באמת מצפה לתשובה ברורה בפורום.?
הנתונים שבידי מעבר לכך שעברת השתלת כלייה לא כוללים אפילו את גילך.
כמות התרופות שאתה לוקח מרשימה אך אינה עוזרת לי להשיב לך.
מןשתלי כלייה מנהלים חיים ממושכים אחרי. אתה מוזמן לפנות עם רעייתך ליעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)