מה יש לי!? בבקשה לעזור!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה יש לי!? בבקשה לעזור!
    דני
    20/12/2011

אני משתגע כבר מעצמי אני כבר בן 17 לפני שנה חשבתי שה יעבור וזה עניין של זמן אבל פשוט זין מחרמן אותי! לראות זין חלק ויפה עומד פשוט עושה לי את זה ובא לי למצוץ אותו כל כך זה נראה לי פשוט חוויה מדהימה ואחרי זה שהוא יגמור לי על כל הפנים! זה נראה לי הדבר הכי כיף שיש באמת! אני כל הזמן מפנטז על זה ועל זה שהייתי רוצה שיאנסו אותי שתי כושים עם זין גדול ויפה ושייגמרו עלי ובתוכי. ופשוט לא באמת בא לי להיות ככה לא בא לי להיות הומו אני לא הומו, אני אוהב בנות הם מחרמנות אותי הרבה יותר במציאות, זה קורה לי לרוב רק שאני לבד עם עצמי , מה לעזעזל אני אמור לעשות האם אני הומו או שזה סתם עניין של זמן?? מה קורה לי?????
    אני באמת לא יודע מה לעשות אם זה בבקשה תעזרו זה פשוט באמת נראה לי חוויה מדהים שייאנסו אותי בכוח ובאגרסיביות ויישלטו בי כמו זונה מאיזה סרט פורנו ושאחרי זה יגמרו עליי בתוכי ובפה שלי ולבלוע את זה ....
    אבל אני לא רוצה לרצות את זה!1! או לחלום על זה או לפנטז על זה ! לא רוצה להיות גיי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה יש לי!? בבקשה לעזור!

הוספת תגובה

• מה יש לי!? בבקשה לעזור! - תשובה

יש עם מי לדבר
    21/12/2011

שלום דני,
    קודם כל, זה מאוד אמיץ מצדך ששיתפת אותנו בפנטזיות הכי כמוסות ובדאגות שלך, וזה דבר נהדר שאתה בא ומתייעץ, ובודק דברים לפני שאתה הולך ומממש אותם. אתה גם נשמע בחור סקרן מאוד, וזה נפלא!
    איני יודע לקבוע אם אתה הומו או לא, ואני גם חושב שזה לא מאוד חשוב, ובעיקר – עדיין מוקדם מדי. אתה בן 17, וזה הגיל שבו בני נוער רבים מגלים את מיניותם. ההורמונים משתוללים, ולוקח קצת זמן להבין מי אתה ומה אתה, מה טוב לך ומה לא, מה עושה לך את זה ומה לא, וכו'.
    לא אמרת אם יצא לך להתנסות בחוויות מיניות עם גברים. יכול להיות שיש דברים שאתה מפנטז עליהם, אבל אם תנסה לממש אותם, תגלה שזה הרבה פחות מהנה ממה שדמיינת – לפעמים יש פנטזיות, שהן הכי מהנות רק כל זמן שהן נשארות בדמיון. מאידך, יכול גם להיות שתגלה שזה הדבר הכי נכון ומתאים לך. יכול להיות שיש בך משיכה גם לבנים וגם לבנות, יכול להיות שהמשיכה שלך לבנים היא רק מינית, ולבנות יש לך גם משיכה רומנטית ורגשית, והרי זה לא ממש אותו דבר. יכול גם להיות שהמצב בדיוק הפוך. ויותר מזה, גם אם ייצא לך להתנסות במגע מיני עם גברים, זה עוד לא אומר שאתה הומו. תן לעצמך את הזמן הזה, תצא, תחווה, תחקור ותהנה! מה שקורה לך, הוא הדבר הכי טבעי והגיוני, ומאוד אופייני לגילך, כולל הבלבול, והרצון לדעת ולהבין. תשתדל לא לחפש הגדרות בשלב הזה, תן לעצמך קצת זמן.
    מה שכן חשוב לי להדגיש, זה שעם פנטזיות של כוח, שליטה ואגרסיביות כדאי מאוד להיזהר, כי זה עלול להביא אותך למצב מסוכן. המציאות לא תמיד טובה כמו הפנטזיה, ונדרשת מידה לא מבוטלת של זהירות, ניסיון ובגרות כדי להתמודד עם דברים כאלה בהצלחה. והכי הכי חשוב – להקפיד על יחסי מין בטוחים ומוגנים.

בהצלחה!
    אלון,
    יש עם מי לדבר,
    03-6205591

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

דני
    22/12/2011

אני חושב שאתה צודק בקשר לזה שאני נמשך לבנים מינית למרות שנראה לי שזה קורה רק שאני חרמן ואני בחיים לא יכול לדמיין אותי עם חברים שלי אולי בודדים מהם וזה דיי מפריע מה אתה ממליץ לי לעשות?? ללכת ולהתנסות?? או פשוט לתת לזמן לעשות את שלו?? וגם אני מפחד שאם אני ינסה אז יהיה לי קשה לחיות עם זה וזה הרי ברור שאני יסתיר את זה ככל שאפשר ואני אפילו לא רוצה לחשוב על לחיות בפתיחות עם העולם ולספר לכולם על דברים כאלה כמו אנשים שיוצאים מהארון
    ועוד משהו, זה קורה לכל בני נוער במהלך ההתבגרות או שרק חלק מהם??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

יש עם מי לדבר
    23/12/2011

שוב שלום דני,
    החששות שלך מאוד מובנים, ואני מניח שהם נובעים מזה שאתה מבולבל.
    אני לא הלכתי לשאול את "כל בני הנוער" אם זה קרה להם או לא, אבל הבלבול הזה וודאי קיים, והוא נפוץ. בדיוק כמו שיש אנשים שמגיל צעיר יודעים שהם רוצים להיות רופא, טייס או כבאי, ויש כאלה שלא מצליחים להחליט מה הם רוצים לעשות בחיים עד גיל מאוד מאוחר, ולעיתים אף משנים כיוון בקריירה בגיל מבוגר.
    המזל שלך הוא שאתה לא חייב להחליט כאן ועכשיו. שלא כמו במקרה של בחירת מקצוע, שבו בנאדם נדרש לעשות החלטה ואז לדבוק בה לאורך הדרך, אתה לא צריך כרגע להתחייב על שום דבר. אתה יכול להמשיך ולגשש את דרכך, וגם אם תנסה דבר כזה או אחר, זה לא הופך אותך ל-"כזה", אלא לכל היותר ישאיר אותך עם חוויה חד פעמית, או תלת-פעמית, או מה שזה לא יהיה, בדיוק כמו שצפיה אקראית במשחק של הפועל או מכבי לא בהכרח תהפוך אותך לאוהד של אותה קבוצה.
    אני לא בטוח אם הזמן יעשה את שלו ככה סתם. אני מתרשם שיש לך פנטזיה מסויימת, ואתה מגלה סקרנות רבה לגביה. אני נוטה להאמין שבמקום להדחיק אותה בתקווה שהיא תחלוף מאליה, אולי עדיף לנסות לממש אותה ואז לבדוק אם זה היה טוב או לא, אם נהנית, אם זה עושה לך את זה, או שתגלה שזה ממש לא זה, ותוכל לסמן וי ולדעת שזה לא בשבילך. כמו לשתות בירה - יש אנשים שאוהבים את זה ויש אנשים שלא, אבל *אתה* לא תוכל לדעת אם זה טעים לך או לא, אם לא תנסה.
    וגם אם תגלה שזה עושה לך את זה - זה ממש לא אומר שלמחרת אתה חייב לרוץ ולספר לחבר'ה. הגיוני שתשמור את זה לעצמך, במיוחד כל עוד אתה מבולבל ולא סגור על עצמך. אני לגמרי מסכים איתך, שהיום אתה עוד לא בהכרח נמצא בשלב שבו אתה אמור לספר את זה לכולם. אבל מצד שני, תזכור שגם אם תנסה, לא יצמחו לך קרניים, ואף אחד מהקרובים שלך לא "יראה את זה עליך".
    ולסיום, עוד טיפ קטן, אם יורשה לי: לא חייבים להגשים את כל הפנטזיות בבת אחת. אולי לפני שתרצה להתנסות בלהיות נשלט על ידי גבר אחר, תבדוק קודם אם בכלל זה עושה לך את זה להיות עם גבר אחר. למשל, כמו שאמרת, למצוץ לו ולתת לו לגמור עליך. אולי תגלה שזה טוב רק בדמיון, ופחות במציאות.

והכי חשוב - מין מוגן בלבד!
    שום פנטזיה לא שווה סיכון בריאותי!
    שיהיה הרבה בהצלחה, ותהנה :)

אלון,
    יש עם מי לדבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה יש לי!? בבקשה לעזור! - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    22/12/2011

דני
    שלום לך יופי שאתה שואל את הפנטזיות הפורנוגרפיות שך. תמיד יימצא מישהו שמכיר את זה ורוצה לעזור כמו שקורה בפורום.
    היעזר בהם כאוות נפשך. חג נרות שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו