נער בן 15- הומו ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נער בן 15- הומו ?
    אבא
    22/12/2011

שלום
    אני אבא מודאג :בני בן 15 החליט כי הוא הומו וכי הוא חש בכך כבר מגיל 8....
    יתרה מכך- הוא הודיע על כך לכל חבריו
    האם זהו דבר "טבעי" לנער לחוש כך ולפעול כך ?
    מה אנו כהורים יכולים וצריכים לעשות כדי לשמור על בריאותו הנפשית והפיזית ?
    רב תודות
    אבא מודאג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נער בן 15- הומו ?

הוספת תגובה

• נער בן 15- הומו ? - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    22/12/2011

אבא
    זהו חלק מחייך כאב לדאוג ולהיות חסר אונים להשפיע על התוצאות של זהותו של בינך.
    טוב להעזר באנשי מקצוע שיקשיבו ויאפשרו לך לספוג את חוסר יכולתך לשנות א העבר.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לאבא המודאג

יש עם מי לדבר
    23/12/2011

קודם כל, כל הכבוד לך שאתה בא ומתייעץ מה עושים. מהפניה שלך כאן בפורום מורגש מאוד שאתה דואג לילד שלך, ושטובתו עומדת לנגד עיניך וחשובה לך ביותר!
    לשאלתך אם זה טבעי – בהחלט, רובינו מגלים את המיניות שלנו, ובכלל זה גם את הנטיה והמשיכה המינית, בגיל ההתבגרות. ומי שמגלה כי נטייתו המינית אינה כלפי בני המין השני, יוכל לעיתים קרובות להבחין בכך בדיעבד, עוד בגיל צעיר יותר, אחרי שהבין כי הוא "כזה", שונה. טבעי והגיוני מאוד שזה יקרה בגיל ההתבגרות, כשם שטבעי שתגלה אם בנך, למשל, שמאלי או ימני – בגיל שבו הוא לראשונה אוחז בידו בכף או בעפרון.
    מזה שבנך סיפר זאת גם לחבריו, אני מסיק שהוא לא עשה זאת רק כדי להרגיז אותך, אלא כי כבר זמן רב הוא חש שזה מה שהוא, וכעת הוא גם בחר לשתף בכך את הקרובים לו, כולל את הוריו. כלומר הוא לא "החליט" להיות הומו, כמו שהוא לא החליט להיות ימני או שמאלי. זה מה שהוא! מה שהוא כן החליט עכשיו, זה לספר לכם. אני יכול להניח שהוא עשה את זה כי הוא לא רצה לשקר לכם, אבל גם כי הוא סמך עליכם שתדעו לקבל את זה ולתמוך בו. ולכן, אני חושב שהדבר הכי טוב שתוכלו לעשות כעת למענו, זה להגיד לו שאתם ההורים שלו ואתם אוהבים אותו כמו שהוא, ומבחינתכם הוא היה ונשאר אותו בן אהוב שאתם הבאתם לעולם – כי סביר להניח שזה הדבר שהכי חשוב לו לשמוע מכם, לדעת שאתם אוהבים אותו בדיוק באותה מידה כמו קודם, ולא לראות אתכם מתאכזבים.
    לכם כהורים, אני מניח, הדבר הכי חשוב הוא לרוות ממנו נחת. לראות שהוא תלמיד טוב בבית הספר, ובהמשך הדרך לראות אותו רוכש מקצוע, מתפרנס, בונה את חייו ונהיה בן אדם עצמאי. ואם ירצה בכך, הוא יוכל ביום מן הימים גם להקים תא משפחתי ולהביא ילדים לעולם. חשוב שתזכרו, אין כל סיבה שכל הדברים האלה יימנעו ממנו בגלל משיכתו לבני מינו!
    ועוד דבר אחד חשוב לסיום: אם תמיכתו בכם ותמיכתכם בו אינם מספיקים לכם, תדעו שלכל אחד מכם יש עוד כתובות חשובות כדי לשתף ולהתייעץ: עבורו זהו ארגון הנוער הגאה, המקיים עשרות קבוצות מפגש ופעילויות מודרכות לבני נוער בכל רחבי הארץ, ועבורכם זהו ארגון תהל"ה – תמיכה להורים של לסביות והומואים – שמקיים אף הוא קבוצות מפגש ותמיכה להורים, וגם מעניק מענה טלפוני להורים שלא רוצים או לא יכולים להגיע למפגשים.

המון בהצלחה לכם ולא בדרך החדשה!
    אלון,
    יש עם מי לדבר, קו הקשב והמידע לקהילה הגאה
    03-6205591

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו